…ryggslut som inte vill vara med längre.

…kreditkort som behöver fa konstgjord andning.

En nejssägare skulle behövts här…som det är nu gar jag bärsark i butikerna och kommer komma hem med tvärrandiga tröjjor. Det ska vara jag som aker till Paris och chillar. Köper inget förutom “perrier” da för att smälta in. Ett och ett annat merde for ur mig ocksa i trafiken. Sa franskt pa nagot vis. Men inte en basker eller bla tvärranding tröja. Nä hä da…

Sa far man till Tüskland. Softar en smula i Berlin. Kollar pa en och en annan bit stenmur. Sasar runt pa stan. Hittar galna butiker som inte vill vara polare med mig specifikt utan mina pengar. Jag borde ana orad. Men nä hä da…Gar in i en butik kommer ut med basker, tvärrandiga tröjjor, kropssnära tröjjor sa att ölmagen framhävs, läderhosen a la munichstyle…och är nöjd.

Oh…vad jag kommer att fa lida för det hemma pa söder…latsatsfransos kommer polarna att vrala över nejderna. Mina tafatta kommentarer om att jag köpt kläderna i Berlin kommer att drunkna i asflabbet.

4 Replies to “Fötter som värker…”

  1. Näe! Nu har jag blivit beroende av en blogg TILL! Hur ska detta sluta….? DU får mej iaf att gapskratta varje gång, så logiskt sett går det väl ihop sej ändå, för ett gott skratt förlänger ju livet, så då BORDE jag ju hinna med lite annat..mellan allt bloggläsande menar jag?! Hursomhelst, TACK för en skitkul Blogg!

  2. El Mango boule är en cool sport. Men det kan bara spelas i paris med omnejd. Jag fnyser högt åt boulevannabena på M-torget…och varenda gång är det alltid en som säger prosit. Vad gör man? Tackar och går skamsen därifrån.

    bookworm men det är inte min mening…jag skriver bara för att folk aldrig ska komma hit;) Får nog ta aoch skärpa mig en smula…haha allvarligt, tack för dina fina ord och mange välkommisch back som vi halvtyskar ( tre dagar i Berlin och man lystrar till namnet Helmut liksom ) säger…

    el_pedro man såg fan e mig (eller heter det fan i mig) inte tyskland för allt förberedande. Har tyskland bara ballak? Han flinar åt en från varje reklamspot som finns i Berlin. Ska du dit måste du gitta till Sony center – där blir det fett fotbollhall (vid Alexanderplatz…oh vicke koll man har).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *