… och undrar hur det gick till, hur gick vi från bring your own booze to the party till bring your own diapers to the barbie..

Va fan. Varför kan de inte utveckla blöjor som inte släpper igenom bajs upp till kragen på ungen? Och vad är det i bröstmjölken som gör ungen till en sprutlackerare av rang? Och varför tror ungen att det är en merit att skita i samma sekund som man satt på en ny blöja? Speciellt efter att ungen skickat en stråle av guld genom rummet rakt på faderns nytvättade skjorta och den nymålade tapeten.

Och vad är dealen med 50 sekunderskaosteorin? Varför ska ungen spy, kräkas, bajsa igenom kläderna, tappa nappflaskan så att den går sönder i miljoner duralexbitar ( vi snackar old-school flaskor), lyckas tappa bort ena strumpan, pissa mig i nacken när jag böjer mig ned för att ta fram en ny blöja – och allt detta med ett brett flin och ett gu-gu samt en glad tumme i munnen. Personbästa som lilleman har pressat ned det till är idag 38 sek blankt.

Hörde att bvcpolarens kid lyckades slå det med 4 sekunder. Och därtill hann riva ned 2 blomkrukor på vägen in till badrummet. Snabb liten rackare.

Vad är tricket med köp 3 pakt blöjor för 115 kr (istället för 145) och betala fullt pris därefter. Det borde vara tvärtom, dvs köp tre för 145 eller fyra o mer för 115 kr…

Och vad är det för skillnad på blöjor som dealar med kids på 5-9 kg och 4-10 kg? Ska man gå på mängd skit som ungen levererar eller ungens vikt? Och varför ser varenda jävla skitunge på blöjpaketen så satans glada ut?

… det är för jävla tur att man älskar sitt barn 😉

6 Replies to “Här går jag…en blöjbytande obs-interiör-flanör…”

  1. Nu skriver du ju inte vilket märke av blöjor du sätter på lillprinsen, men jag hade Pampers på Loppan i ett helt år och bara en endaste gång läckte det igenom.

    Ha rätt storlek, tejpa flärparna tätt och dra på kalsonger utanpå.

  2. Håll dig undan istället, det finns väl en kvinna i huset? Din uppgift är att köra bilbana å träffa polarna inte torka bajs å kräks …det är ju äckligt! 😉

  3. heja sturay! Du har ju verkligen förstått det där med barnuppfostran!!! Skönt att veta att samhället utvecklas…

  4. Kimmi fan oxå..kalsonger har jag inte tänkt på…kanske det är tricket…man tackar.

    sturay läs ninas svar. I agree med henne..

  5. barn är jobbigt, man får gnälla utan att någon tror att man inte älskar sitt barn. /fanny

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *