….står det i gårdagens PS.

Tacka fan för det.

De slipper betala trängselavgift – eftersom mitt hem också är min arbetsplats. Varför gäller det inte mig? Jag jobbar också hemma och på jobbet. Eller räknas inte det? Om det inte räknas varför skattar ni skiten ur mig för då? Ah…för att jag ska betala ert jävla lyxliv.

De har lön resten av livet – ja men jag har ju ett stort ansvar. Det har jag med. Till och med större för gör jag bort mig fotar chefen mig fortare än jag hinner säga a-kassa. OCH INTE FAN HAR JAG LÖN KVAR RESTEN AV LIVET FRÅN MITT GAMLA JOBB. För övrigt har du det “stora ansvaret” BARA under den tid du jobbar. Vad motiverar till att du ska ha full lön EFTER det att du slutat dra längs med korridorerna och dra korkade beslut?

De åker taxi på min bekostnad– spara tid för jag är så jävla viktig. Va fan planera ditt arbete. Det får alla andra göra. Småbarnsföräldrar, ensamstående föräldrar etc…vad gör dig så mycket mer important?

De käkar gratis för mina skattemedel – representation. Om nu JAG måste betala min mat varför kan inte du göra det? Och vad är det du representerar? Fet rik överklass som rövknullar folket?

”Statsministern har ingen förmögenhet,” självklart inte. Det är dragondamen han är gift med som har förmögenheten. I say bränn mer hemma! Sänk systemet och all jävla monopol. Han har bara en herrgård för ett gäng miljoner. Hur fan kan man ha en herrgård om man inte har pengar? Hur fan kan man få lån på 20 mille utan att ha tillräckligt med deg?

Något stinker.

Det är sjukt märkligt att journalister inte belyser dessa tjuvvar och banditers undangömda förmögenheter – är det inte politiskt korrekt? Eller har ni nu igen belagts med munkavle och hotats med yrkesförbud? Eller är ni bara så jävla inställsamma och fjäskande så att till och med hovjournalisterna sätter kaffet i vrångstrupen, och tänker att fan där har man ett och ett annat att lära.

Maud Olofsson pensionsparar 750 kronor per månad. Va fan hon pensionär redan. Vad betyder 750 kakor i månaden för hennes egentligen? Jag betalar gärna 750 i månaden för att slippa se henne och hennes jävla gnällande. Jävla M Thatcher light.

Vi dissade Sovjet den gamla hederliga uberklassstaten – för dess gräddfiler, makthavarnas utsugning av folket etc…Men när det sker här på hemmaplan är det inte en käft som höjjer på ögonbrynen.

Varför är det INGEN som ifrågasätter detta?

6 Replies to “Sveriges ledande politiker är knappast några stora sparare.””

 1. Jag har också funderat på varför ingen ifrågasätter. Man läser i tidningen och rycker på axlarna eller blir förbannad… men vi gör inget. Vi gör inget, och det vet politikerna om, och därför fortsätter dom i sitt vanliga hjulspår.

  Vi bara sväljer hela skiten. Jag undrar hur länge till vi kommer göra det. Varför kan vi inte vara som fransoserna och revolutionera?

  Såg förresten på “ett herrans liv” när göran p gästade. 116 laxar tjänar han i månaden. Jag ville kräkas. Och ändå är det Anitra som drar in storkovan i den familjen.
  Jag undrar om lilla göran skulle klara av att leva på min budget en månad…

 2. Det gör man ju! Såg du inte Ulrika-upproret igår? Men det behövs fler! DU borde bli journalist eller än bättre leda revolution mot korrupta politiker! 🙂

  /Anna

 3. Mosstrollet Grejen är att eftersom det inte drabbar dem på någe plan så kan de ta en massa idiotiska beslut och tycka att alla ska leva med deras beslut – utom dom själva då.

  Anonymous missade Ulrika-upproret. Fan oxå. Får leta upp det på nätet. Låter smutt. Tack för övrigt – men jag föraktar journalister som grupp och som fenomen.

 4. Vi är svenskar. Vi gör inte uppror. Vi sitter vid köksbordet och gnäller, och nån gång då och då blir någon upprörd så till den milda grad att h*n skriver en insändare. Vi är lamjävlar helt enkelt.

  Jag tror att vi har haft det för bra alldeles för länge för vårt eget bästa. Vi har glömt hur man slåss för sina rättigheter.

  Och nu sitter jag här och gnäller, men det motbevisar inte min tes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *