… en disig tisdag, de kan bygga u-båtar som utan att darra på manschetten kan glida/fara/åka (välj verb själva) under Antarktis och de kan väga neutroner, neutriner, neuroser, nepaleser och fan och hans moster. De kan till och med väga solen och veta hur varm den är – i min humbla opinon är allt över 40 grader rätt ointressant. Who gives a shit om solen är en miljon eller en biljard grader – niagarafallet under armarna kickar igång vid 40 och jag är hin gången vid 100.

Och vad gör jag – ligger under skrivbordet surt muttrandes dragandes en jävla elsladd för den miljonte gången. Och hann jag spara mitt alster….Skulle inte tro det.

Windows XP suger get…speciellt i kombination med min PC som INTE har en resetknapp.

Ni vet knappen som i alla fall inte gjorde någon nytta. Lite lik Pagrotsky – finns där, syns alltid men inte en käft vet varför och vad han gör. Gubbfan skaffar skägg och får för sig att han är Richard Gere. Je right säger jag bara. Väx upp – ordagrant.

När skiten kraschar vilket det gör allt som oftast – kan man inte göra ett smack. Jag är så satans uberglad att flygplanen inte har XP i sina system. Rätt okäckt att sitta på 10000 foot och se hur skärmen fryser. Det enda man kan göra är att slita ut sladden från väggen. Inget annat. Hur elegant känns det år 2006?

Men att göra ett operativsystem som inte ser det som självändamål att alltid hänga sig, det verkar vara lite för mycket begärt. Jävla lallare!

…och kom inte o säg att mac är bättre. 3 miljarder kronor senare har de lyckats byta ut väntans animering till än ful jävla badboll. Systemet är så låååååångsamt så att om man slår upp ordet i ett lexicon ser man halvuppätet ruttet jävla apple.

10 Replies to “De kan köra radiostyrda bilar på Mars…”

 1. Håller med.. skulle aldrig åka ett flygplan med microsoftbaserad programvara.. nu är jag i och för sig lyckligt ovetande om vem som skapar systemen.. f*n, kanske dags att börja bli flygrädd..

 2. du vet om du håller in startknappen på framsidan av burken i ca4 secunder så stängs burken av o då slipper du dra ut kontakten.

 3. *skrattar* Och JAG som trodde att jag hade datorproblem. I mitt fall visade det sig bara vara enterknappen som fastnat nedtryckt. Har du kollat så det inte är samma problem hos dig? 🙂

  Och du! Resetknapp eller vad det var… vad har man en sån till?

 4. Stefan: Vi vet ju alla att du egentligen inte ska hålla på med datorer. De verkar få fnatt i din närhet.

  Kan du inte pyssla med något lugnare. Typ Knyppla?

 5. Heja Bengt! Om man nu måste hålla på med datorer skall man inte köra krackade program med virus, det leder ofta till högt blodtryck och dåligt humör 🙂

 6. Yes, håll inne powerknappen ett par sekunder som badmongoman skriver. Det får datorn att stängas av, sedan kan du trycka igen för att starta.

 7. My hehe…vad säger du om kärnkraftsverkens operativsystem då…windows eller macos..eler kanske till om med linux…

  Emanuel Mankert haha

  Badmongoman Jag vägrar ta till mig den informationen. Jag drar i sladdar för att manifestera hur sopigt skiten är. Cyber-rebel liksom 😉

  Mamselamsen bara en sådan sak att enterknappan fastnar…vad är det för skit. Ska det var så vavava…(sverker åström manisikt). Reset knappen ska tydligen resetta ngt vad har jag aldrig listat ut. De resettar i alla fall inte min ilska 😉

  Bengt Knyppla…skulle bara sluta med att garnet, snöret eller vad hårdvaran är för någe i den världen skulle få totalbugg och bli nylon eller ngt annat skit. Och hur gör man när man återgår till sitt arbete? En jävla härva med en miljon trådar…

  Sturay I say kracka mer tills de fixar program som funkar… varför ska man köpa office för 4000 lax och få reda på att man gjorde en förbjuden åtgärd?

  Anonymous se svar till Badmongoman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *