Dagens löp!

Av alla lågvattensmärken måste detta vara det vidrigaste som skrivits. Att ett spädbarn har avlidit.

Jag mår så jävla illa. Och jag avskyr aftonbladet och all dess personal. Protestera genom att vägra köpa skiten. Eller ännu bättre … riv ned deras löp. While you´re at it ta Expressens jävla löp oxå.

jag ville K R Ä K A S när jag såg ert löp idag om ett litet barns död.

finns det ingenting som ni INTE kan välja att publicera? Var är er yrkesheder? Finns den?
Är ni så kåta på mammon så att INGENTING är heligt?

Jag vet inte vart jag ska skriva detta så därför valde jag denna blogg – förmodligen fel ställe men att skicka den till chefsredaktören är som att sticka in sin hand i en vulkan. Den försvinner bara. Sedd av ingen , saknad av ingen.

Får se om någon på denna skittidning svarar. Fortsättning kanske följer…men håll inte andan, så här såg det ut när jag postade min kommentar:

“...Kommentaren är sparad, men måste godkännas av bloggens ägare innan den visas på bloggen…”

4 Replies to “Virtanens/Kleins jävla arbetsgivare”

  1. Håller liksom alltid med! Det värsta är att de stackars föräldrarna blir så sagolikt utnyttjade utan att fatta bättre, och vem kan klandra dem? Tror inte man är så fokuserad när ens barn dör. You’re ripe for the picking of the vulture. Ibland är pressen mer parasitisk och jävlig än vanligt. Usch!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *