Usch!

Man käkar för 500 spänn på restaurang med fru och barn. Sedan har de mage att ta 5 kr för att värma barnmaten!!! Ok om de tog 30:-, men 5(?) vad får man för det idag? Du får inte ens ett frimärke. Sätter man sin fot där igen? Skulle inte tro det. I-D-I-O-T-E-R!

dubbelusch!!

4 Replies to “Värma barnmat – 5 kr”

 1. tydligen så får du värma barnmat för 5 spänn 😉 Men alltså, menar du verkligen att du hellre skulle betala 30 spänn för det än 5? Jag skulle vägra betala en krona och aldrig mer gå dit jag. Okej om man stormar in från gatan, men om man ändå suttit där och blivit ruinerad så.. (undrar om man får betala extra om man vill ha trevligt bemötande också)

 2. la reina: min poäng var just att om de tog ordentligt betalt så skulle de kunna motivera det med tex personal, disk tidsåtkomt mm… men en 5:a signalerar enbart gamighet på så låg nivå så att de inte ens borde få driva ngt inom “service”- näring. För det är det det inte är service.

 3. Näe, inte fan skulle jag äta på nån restaurang som tar betalt för sånt!!! Då går jag med barnen till nån barnvänligare. Då är dom gamiga på annat och fuskar med maten o sånt säkert.

  Och

  När vi ändå håller på:

  Djävla idiotGrönalund som ska ha betalt av mamman för att hon ska sitta o hålla i 2 åriga barnet så att det inte ramlar ur veteranbilarna som går på spår. Tror dom att vuxna tycker sånt är kul????

  Det är gamighet,där blir man ändå ruinerad.

 4. När jag var på Kelly´s för ett tag sedan tog garderobsgorillan 5 kr av mig för att ta fram min jacka så att jag skulle kunna plocka ur min mobil som jag glömt i jackfickan. Det var jävligt gnidet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *