För att titta på nya Windows????

… ja de vill ha betalt för det….1790:- ska man skratta eller gråta. Windows är FORTFARANDE en folkamotor – sedan att de smyckar om det med en miljon buggfixar och vill få folk att tro att det är en Porsche är bara tragiskt. Tragiskt på så vis att:
1. de själva tror på det
2. att it-lallare oxå tror på det

Jag tror inte att NASA använder Windows i sina system, jobbigt att få “du gjorde en förbjuden åtgärd” vid en hastig undanmanöver från en komet eller likande….

Men B.Gates skrattar gott när han hänger bland sina konton.

En teknisk heldag om Vista
Den 25:e april samlas Sveriges främsta experter på Berns i Stockholm för att presentera och demonstrera Windows Vista.

Direkt från Microsofts högkvarter i Redmond flyger vi in både Debra Weissman, Director of Program Management, samt Stella Chernyak, Group Product Manager, för att avslöja de senaste nyheterna och funktionerna i Vista.
Dessutom får du möjlighet att ställa frågor direkt till experterna i ATE:n (Ask-the-experts montrar) samt vara med och diskutera under en gemensam chalk & talk.

Microsoft lanserar ett nytt betaprogram för Windows Vista med namnet Beta Central. Lär dig allt om hur du skall gå tillväga för att delta. Vi har även riggat upp ett antal datorer för dig som vill prova på det nya operativsystemet och själv testa funktionerna.

En välsmakande konferenslunch, för och eftermiddagsfika, samt trevligt mingel med itproffs och experter ingår också.

Samtliga deltagare kommer att få senaste testversionen av Windows Vista, en “hemlig giveaway”, samt ett konto på en semi-publik website där den senaste informationen om Vista kommer att publiceras fortlöpande. Den här dagen kommer att bli något alldeles speciellt och är du tekniker, beslutsfattare eller itproffs så är det här ett event du inte får missa! “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *