Usch!

Posten!

Som inte har kurage nog att neka att dela ut reklam för rasister. Heja Posten! Å andra sidan verkar ni inte ha en enda med utländsk bakgrund arbetande hos er ( i alla fall syns de inte på er hemsida), så det kanske förklarar saken. Länge sen man såg en så homogen ledningsgrupp. Inte en blatte enbart svennar…om man vill vara konspiratorisk så…

dubbelusch!!

4 Replies to “Posten”

 1. Jag är Svenne och min brevbärare är från Uganda, vad är problemet? Det är lätt att skälla på Svennar men att skälla på posten känns obefogat. Det finns ju alltid jobb för icke Svennar på posten.

 2. Du missar min poäng ( eller så är jag otydlig ;). Problemet är inte svennar/ickesvennar. Utan det att de som beslutar vad Posten ska göra är en homogen grupp (ledning/styrelse). Inte en enda av dem kan föreställa sig (om de ens ids) hur det känns för brevbäraren från Uganda/Turkiet whatever liksom, att företaget man arbetar på inte bryr sig om att ta ställning mot reklam som är direkt främslingsfientligt.

  För att inte tala om att de borde gå en kurs i vad varumärket står för. Posten=kanal för rasistisk propaganda.

  Och jag känner många som arbetar på posten invandrare/svennar – givetvis långt ned i hierarkin… och det är inte dem jag är gnäller på – de gör bara sitt jobb.

  Don´t shoot the messinger liksom – däremot kan man rada upp beslutsfattarna och skicka dem till Gulag.

 3. Kan det inte vara så att personerna som du ser på hemsidan är hämtade från ett bildarkiv som posten använder?
  Väldigt vanligt att dom anställda inte är tillräckligt snygga för en hemsida eller att dom inte får ledigt.
  Klart att posten skall delas ut oavsett innehåll, tänk om posten var tvungen att läsa all post innan den delades ut.
  Sä länge nassarna betalar porto tycker jaf att det är OK.
  Trots att jag inte sympatiserar med dom.

 4. anonymous: Delvis håller jag med, dvs att posten ska dela ut brev. Men när det är så uppenbart budskap som SD´s drive nyss, så är jag av den uppfattningen att det inte är SD som är boven, utan det är det att Postens ledare inte kan säga tack men nej tack- för att vi har personal som är av utländsk härkomst (vilket vi inte bryr oss om att visa på hemsidan) och de skulle må dåligt av att behöva befatta sig med detta.

  Vad är nästa steg?

  Att Posten ska dela ut – reklam för porrföretag, barnpornografisiter, militanta religiösa budskap (kristen höger – militanta muslimer tec..), knarkarligor…

  Jag undrar när Posten kommer att säga nej för det kommer de att göra en dag…

  Om det är så att de köper bilder från ett bildarkiv är de mer sorgliga än man kan ana…

  Till protokollet: jag har arbetat på posten – men rätt glad över att jag inte gör det idag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *