Fan!

En sugsak av rang är dessa skithemsidor (tvprogram.nu, mfl) som inte tillåter användaren att backa därifrån. Vad är det för joltcoladrickandes efterblivna jävla miffos som kodar sådant? OCH vad är det för beställare som godkänner sånt skit?

Jag surfar in för att kolla vad det är för någe på internet-light, för att se om jag ska släpa röven ut i v-rummet för att slå ihjäl en timme eller så. När jag ser att det bara är antikrunda, big brother, pimpa bilen, och bingolotto beslutar jag mig för att surfa vidare. Oftast surfar jag delvis baklänges, dvs genom att backa mig fram genom nätet (känns som en motsägelse) och i många fall lirar det.

Men en och en annan gång hamnar man på dessa siter som inte låter en backa iväge medelst ett skript. Och lyckas man alt+backa kvickt som fan, poppar det upp en ruta som frågar om man vill göra skiten till startsida(!!?)

Varför då?
Låt mig vara!

Om nu siten vore så jävla bra så att jag skulle vilja startsida den så skulle jag väl göra det själv!Om nu siten är så jävla bra, så kommer jag väl tillbaka?
Om nu siten är så jävla bra, varför försöker ni hålla mig kvar medelst digital handboja?

Sådant suger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *