By Stefan Woldekidan

Jag menar ju givetvis 100 bloggposter om dagen. Eller vafan…1 blogg om dagen i hundra dagar. Vilket alltså kommer att göra 100 poster som ska svettasfram till den 3, 4 maj. Du som har en miniräknare på dig kan väl äkna ut när jag förväntas vara klar och kanske skicka ett ping, tweet eller så och säga “lägg ner nu steffe”.

Konceptet som har hittats på av @Bisonblogg påminner om när jag drog i gång the Juni Project sommaren 1998 då jag skulle skriva 1 låt om dagen under nämnda månad. Den 24 föll jag på målstrecket då jag lyckades skriva världshistoriens sämsta låt någonsin. Men det här ska vi fixa. Sen att inte en käft bryr sig eller hänger här känns ju inte som en deprimerande faktor…oh nej </ironi>

100 postningar på 100 dagar. Pfft liksom.

5 Replies to “Jag ska skriva 100 bloggar…”

  1. Fan! @Frollen att du fortfarande ids hänga här. Hur gör du? Vad är tricket? Själv har jag gått vilse bland alla sociala hangouts så att jag varkn vet in eller ut mer. Kul att se dig här iaf 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *