Idag är en dag som jag beslutat skall gå i tråkighetens töcken/tecken. Jag ska vara pissed på allt, hata (hata är ifos ett starkt ord men i alla fall) alla, hytta mentala och fysiska nävar, svära eder och åkalla osande andars tråkiga andedräkter över allting.

Vän av ordning drar nu en häpen inandning med ett:

– Va nu då…Steffo som är så jovialisk och grabben hela dagen. Vadan denna dåliga inställning till dagen. Förvisso en mörk sådan men ändock. Vadan vi Steffo?
– Fuck you!
– Har vi sovit dåligt?
– Nej.
– Har vi ont i höften?
– Nej!
– Har vi fått i oss äckligt kaffe?
– Nej!
– Har vi kommit i kollisionskurs med någon medtrafikant?
– Nej!
– Har ipodden dött?
– Nej!
– Men vad är det då?
– Jo låt mig säga det en gång för alla. På samma sätt som de glada jävla dårarnas mantra “säg det med en sång” eller “allt blir bra bara man har en positiv inställning” säger jag att allt blir dåligt bara man har en negativ syn på tillvaron eller sjunger en sur sång. Jag  har en negativ inställning bara för att jag vill det. Fuck alla jävla sånger också!

Låt mig va!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *