Ibland när lusten att driva med folk kickar in brukar jag och fru sug köra till en valfri drive-thru och rulla upp stationsvolvon så nära micken man kan komma. När liraren på den andra sidan med en vänlig ton ber om en beställning så tar jag sats från tårna och vrålar in min beställning 1 cm från microfonen i ett rasande tempo.

– HEJJAGSKULLEVILJAHAENCHEESEBURGAREUTANOST
MENMED
EXTRAMYCKETKETCHUP
OCHSENAPATTTAMEDOCHETTGLAS
VATTENTACK!!!

Det tar givetvis några sekunder för liraren på den andra sidan att slita av sig headsetet, sänka volymen, hytta med näven och sedan återgå till arbetet. Med nedsänkt volym i lurarna ombedes jag att repetera beställningen. Då tar jag ingen sats alls utan viskar med så lite volym som mänskligt går att uppbringa vilket får liraren att misstänksamt börja höja volymen i sina lurar, och när jag känner att han har full volym igen så tar jag sats och vrålar på nytt igen.

Sen kastar jag mig ned i baksätet under en mörk filt och ber frugan köra fram till luckan.

Det är alltid lika kul att se den förvirrade blicken hos personen vid beställningsluckan när han/hon varseblir fru sugs väna nuna. Det passar liksom inte in med tordönsrösten som nyss beställt en cheeseburgare utan ost.För att adda ännu mer förvirring brukar frugan säga:

– Det verkar vara fel på er anläggning. Jag hörde dig knappt…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

3 Replies to “Skriet i drive thruen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *