Allas vår Mymlan har gjort en sjuk 100-topplista i spotify och uppmanar alla oss andra som inte har något av vikt att göra på dagarna att hänge oss åt en walk bland likvakelåtar och rena uppbyggliga låtar som kan få en trött lallare att anse att dagen inte är så mögig i alla fall.

Jag nödgas erkänna att det är bra att smaken är som baken eftersom Mymlans lista bestod av idel döddansare, begravningsstämning och artister vars bästa före datum med råga har passerats. Men frukta icke. Sugarn’ har kommit för att rädda dagen och langar upp en lista med 99 sugande låtar ( eftersom mitt f.d skivbolag vägrar lägga upp mina alster) spar jag plats 1 till den dagen min gamla hit listas upp på Spotify.  Först då kommer Spotify att vara fullkomligt. 😎

Den sugande listans url är här.

Jardenberg har gjort en “Ulf Lundells 100 bästa låtar” vilket vi alla vet är en anomali och motsägelse av sällan skådat slag. Till och med Universum drar häpet efter luft med ett ” där har du en paradox av rang!”

Ja men jösses! Nu ser jag att utmaningen bestod i av att lista upp låtar gjorde efter 2000! Gnhhh! Låt mig säga att den listan hade varit jävligt ensidig eftersom jag i princip slutade lyssna på allt annat än  Prince och Kamelot efter millenieskiftet.

*muttrar*

fan jag måste lära mig att läsa hela texterna på bloggarna. Funkar inte med att grovt överblicka med ett “ah…got it”.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

2 Replies to “99 låtar med Sug i…”

  1. Vänta bara tills dina kids är stora nog att hantera husets musikmaskiner, vad det nu kan heta så långt in i framtiden. Då kommer du att hålla dej ajour med det senaste vare sej du vill eller inte… Tur att iaf en av mina har god smak och lanserade Takida i familjen 🙂

  2. Mina kids har introducerat storheter som Teletubbies, Pingu, Fåret Shaun och nu senaste eksemframkallaren Byggare Bob.

    När jag kickar igång Funktåget hemma stirrar de på mig som om det är jag som inte fattar något…

     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *