Japp! Det går rykten i bloggsfären att sugbloggarn´ har laget ned nu igen. Lögn och förbannad dikt! Undertecknad har bara lite för få timmar kvar till sitt förfogande. Jag är nu i hårda förhandligar med the “time master” för att få köpa loss några minuter för inte allt för stora belopp. Snål jävel ska ja be att få meddela – men vi kämpar på. Senaste nytt är att jag skulle kunna få några extra timmar per dygn mot att jag drog av på de år jag har kvar att leva, och jag är skapt om en ovanligt obegåvad nors om jag skulle gå med på att minska på mina sköna pensionärsår för att blogga nu. Vad skulle den äldre versionen av mig tycka om time master gled fram flankerad av hin håle med ett “dags att lägga ned nu”

– Man jag har många år kvar
– Nope
– Vadådådå?
– Du gav bort år i din ungdom för att få blogga
– Men det var ju inte jag
– Heter inte du stefan
– Jo ja det gör jag ju
– Ja men då så
– Men är ni säkra på att det är rätt Stefan
– Jupp
– Ok. Kan jag bara..
– Pfft glöm det

Ja typ.  Nu har jag inte tid längre måste gitta…

One Reply to “Slut på tid”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *