Häromdagen fick jag för mig att jag skulle utöva partnerbyte på nätet. I det ofarligt virtuella givetvis. Aldrig att någon skulle få lägga sina skabbiga händer på fru Sug. Eller för den delen heller herr Sug. Aldrig säger jag bra! Så de sugbloggoholicer som sitter och har våta drömmar om hur smutt det vore att ha haft närkontakt av den fjärde graden med undertecknad kan se sig blåst på det i alla falla under detta liv. I nästa liv kanske. Som man säger i filmerna “dont hold your breathe – unless you have borstat tänderna vill säga”.

Hur som helst. I det nya svarta som det virituella är så kan man göra allting på nätet nuförtiden. Bara en sådan sak som Josh som hade värsta fyllefesten på twitter och fejsbook igår vittnar ju om att allting är möjligt. Och om det är möjligt att fyllna till på nätet så kan man säkert få till det på nätet också. Sagt och gjort. Jag surfade runt tills jag hittade en skum sida som sade att man kunde byta partners. Lite som köttets Blocket. Med den enda skillnaden att det inte kostade några kronor samt att man slapp gå ned till Posten och hämta ut ett defekt paket. Och även då kommer jag att blåneka så att ni tror att Sugarn är mer blå än en normal blåval eller en ordinär blåmoderat.

Hur som helst så loggade jag in för att utöva partnerbyte. Grejen är att jag kommit på tricket att luras i det virtuella. Ingen vet ju om det är sant att den partner jag byter bort finns. Att dikta upp en partner var gjort i ett nafs. Tre snabba klick och Amanda 27, välsvarvad,villig, våt och vild var skapad. Jag har alltid haft en fablesse för namnet Amanda – faktum är att den dagen jag ska till och transa på riktigt så kommer jag att gå under namnet Amanda. En fråga till publiken är om ni anser att Amanda kan bära blått eller passar det bättre med lila? Svara gärna på enkäten nedan:

Jag passade på att ange att Amanda gillade lite ruffa grejer och inte alls hade något emot fler deltagare i den virtuella bingen än som får plats i en handflata. När jag ändå satt och räknade på handen kastade jag in parametern deltidsflata också. The more the merrier liksom. Det tog inte lång stund innan jag och Amanda fick en massa förfrågningar. Lite som i Fejsbooken, en massa kåta förlorare som skickade förfrågningar på huruvida vi var på eller av. Någon kastade dildosar på oss, någon annan kuddar, och så fick vi riktad reklam från RFSU att “det visst behövs kondomer även på nätet“. Weird men RFSU har säkert rätt. Jag köpte några för säkerhets skull. Blev lite purken när XXL-påsarna var slut så jag fick nöja mig med EXL Gum – for the Big Bois. Om de där micropåsarna anses räcka till för oss storväxta vill jag inte veta måtten på de småväxta stackarnas storlekar.

Nåväl jag satt för glatta livet och tackade ja till alla förslag. Innan jag visste ordet av så hade jag gruppsex med förtitvå skitsnygga damer, förmodligen gled en och en annan planhalvebytare med av bara farten, men på något avigt sätt kändes det ok. Jag menar ska man sväva ut i de mörkare delarna av könsträsket så ska man väl göra det med de som tror att det är på riktigt. Jag vet inte med jag tror att det krävs mer för att kunna ställa sig i Pridefestivalens främsta led än att man låtsas vara gay. Jag fick i alla fall fett mycket utdelning. Och allt till priset av en låtsasfigur som hette Amanda. Om alla de andra bara visste hur jag lurades så skulle jag få så mycket bysmisk så att det hade räckt och blivit över.

Har ni inte provat så gör det. Virtuell partnerbyte is the shit. Men akta er för att hooka upp med Amanda 27, välsvarvad, villig, våt och vild – för hon finns inte på riktigt. Bara så att ni vet…

Andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,

4 Replies to “Partnerbyte”

  1. Galenpanna. Men sådana där partaj som Deep och Josh hade är nog inte helt ovanligt. Faktum är att vilka trådar som helst kan spåra ur precis hur som helst bara rätt folk sitter vid spakarna. It’s hilarious.
    Jaja…nu vet man i alla fall vad ditt alter ego heter, Amanda. Undrar vad jag ska döpa om mig till…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *