Det är många som skrivit om detta men jag blir så inihelvete förbannad när okunniga idioter skriver om sådant de inte har en susning om – och dessutom far med osanning. Hela krönikan där Lisa Marklund står som upphovsman till finns här. Jag pallar egentligen inte bemöta skiten eftersom allt Marklund lyckats författa på nätet andas okunnig idiot. Men en sak fick mig att irriterat knacka på tangentbordet.

“Tre: Internetleverantörerna måste ta fullt ansvar för vad de skickar ut. Om deras bredband används för att stjäla, eller att sprida barnporr, bombrecept eller självmordsreklam så ska de bötfällas”

Ja herregudihelvetefanjävlajösses!

Det är väl precis som att börja bötfälla Vägverket för att deras vägnät används för att dra ifrån snuten efter ett bankrån, eller att transportbilar åker på vägarna och som fraktar allehanda varor, eller någon som cyklar hem till någon annan med ett recept på hur man bygger ihop en bomb eller…självmordsreklam( tyvärr jag kan inte finna en enda liknelse i verkligheten som är relevant i sammanhanget och som dessutom skulle göra det till något fel något sätt. Omoraliskt måhända.)

Hela krönikan visar en gång för alla att Lisa Marklund inte har alla hästar hemma – jag misstänkte det när hon försökte vrida sig ur Skavlans frågor. Dessutom far hon med osanning. Bandet hon hänvisar till ska ha haft 87000 sidvisningar på deras egen upplagda myspace sida. Märk väl att det förmodligen inte är någon annan jävel som lagt upp deras skitsida  som dessutom är en anskrämlig syn och får det till siffran 80 000 illegala nedladdningar i artikeln!  Hur i helvete då!?

Jag tror att det är så här. Fru trist – är så sur över att hon fick sig en näsknäpp på grund av att hon far med osanning och det enda som behövdes var en “vanlig” persons arbete för att påvisa detta. Vi vet ju att de gamla surpösade lallarna på traditionell media inte brydde sig om att gräva i marklundsfallet. Detta är fru Tråkmåns så in i helvete sur över så nu ska hon straffa ut hela nätet. Bara det att hon överhuvudtaget hänvisar till Kina och deras internetcensur vittnar om hur efterblivet hon tänker. Sen måhända är det inte hennes ord – MEN det är hon som skriver det.

Det sugiga bandet som inte lyckats sälja mer än 379 skivors åsikter är inte överhuvudtaget intressanta eftersom hela deras argumentaion bygger på en felaktig jävla premiss. De är sura över att de inte säljer skivor och håller Internet ansvarig. Varför finns ni då på myspace? Varför finns ni då på iTunes? Godnatt Jord! Opassande är schysst och önskar dem lycka till – själv så… hoppas att det aldrig mer får en endaste spelning. Med deras argument kan jag hålla hela svenska folket ansvarigt och varför inte heller dra med bankväsendet i min missriktade bitterhet till varför jag bara lyckade sälja 10 000 ex av mina alster och inte idag sitter i en fet Explorer när jag åker ut till veckans storhandel.

Det var FÖRE internets tid…eller ja så gammal är jag inte men typ modemtiden – det jag vill påvisa är att det ALLTID går en miljon misslyckade akter på en Madonna eller Prince. Minns detta!!! Skyll för fan inte på internet när dina sugande låtar inte lyckats sälja. Sen spelar det ingen som helst jävla roll hur mycket radiotid du får. Säljer du inte så säljer du inte. PUNKT!

Läs här en intressant blogg som visar på ett gäng haltande fel angående marklunds krönika när det gäller nedladdningsbiten och torrentsiter med bandet. Det är så att man kan gråta. Ska inte en journalist ha FAKTA för handen när de skriver i stora jävla tidningar? Eftersom det är ett av pundhuvudet Guillios argument att packet på traditionella medier är så skolade, skickliga och källkritiska så blir jag intresserad av att veta hur han försvarar Marklund – för det måste han väl göra rent definitionsmässigt? Marklund är en journalist. Hon jobbar på gammal media. Seså Janne hit mi om du kan…

En annan blogg är inne på att det är skicklig marknadsföring som ligger bakom hela artiklen. Nu är jag inget marknadsföringsproffs men…skicklig? Vad är det skickliga i att reta upp folk som KNAPPAST kommer att åka till COOP för att handla deras sugande skiva? Eventuellt gör jag detta eftersom det är storhandelsvarning på G idag och vi handlar alltid på Coop. Om inte annat köper jag skivjävlen, rippar den och kastar in den på en torrentsite. Inte för att jävlas o.b.s inte för att j ä v l a s…utan för att hjälpa bandet och Lisa Marklund på traven så att fakta och verkligheten hinner ikapp krönikan. Rätt ska vara rätt.

Påstås det att deras låtar laddas ned 80 000 gånger så måste jag som ansvarstagande fildelare vara med och lägga upp filerna. Kom för fan inte sen och grina. You had it coming!

Till sist – kopplingen mellan att stänga ned alla fildeliningssiter, implementera ipred, fra och ACTA – hur får man det att gå ihop med att det skulle sälja fler cd-skivor? Förklara det för mig någon.

Till allra sist: Svågerpolitiken in our faces “Min kompis Johan är med i ett band…” Det säger väl egentligen allt om hela skiten…

, , , , , , ,

4 Replies to “Självmordsreklam ala´Marklund?”

  1. En hel del intressant argumentation, tyvärr tappar inläggget kraft pga aggressiviteten och längden… man orkar helt enkelt inte läsa allt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *