Man har införskaffat sig en fet liten nalle som ger undertecknad oanade möjligheter att blogga on the fly so to speak. Borta är de gamla tiderna då man var tvungen att sitta i skarpt skaparläge i dunkla miljöer för att skriva enkla poster. Från och med nu blir det oftare och mer lätttuggat. Bara den här nonsensstoryn skrevs mellan tuggorna av några tråkiga salta pinnar och ljummen bib…

4 Replies to “Mobile me”

  1. @Egil – aldrig att jag skulle besudla min teknikhimmel med en iphuleeeeze eller eriksson junk. Vi snackar Nokia E71, the mobile to use om man vill vara en seriös mobilbloggare 🙂

    /S

    Stefans last blog post..Mobile me

    1. Aldrig att jag låter någon ha det ansvaret att fylla på min teknikhimmel. Risken är stor att man då får en Sony eriksson produkt i sin ägo – vilket förklarar deras *host* säljfamgångar. Läs: beställarkompetens 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *