smartaste respektive det dummaste du har sagt någonsin? Jag går först ut:

Det smartaste jag någonsin sagt:

Det smartaste jag någonsing sagt är när en idiot klampade rakt in i mig, stirrandes mig i ögonen när jag stod i en folkmassa och bara pöblade. När han sa:
– Va fan se dig för! Borde jag givetvis ha kontrat med en rak höger följt av en stadig uppercut med efterföljande bitchslap. Men det var precisi som om någon smartare och högre makt tog över min kropp precis när jag började knyta nävarna. Jag sa:
– Jag ber om ursäkt. Men min osynlighetsmedicin börjar inte verka föränn om tjugo minuter. Om du kommer tillbaka då så kan du gå rakt igenom mig.

Gapflabbet i folksamlingen fick den store burduse att krympa till en tvärhand liten skitmänniska.

Det dummaste jag någonsin sagt:

Ett ex dumpade mig för att hon började spela på den andra planhalvan om man säger så . Hö hö!

– Älskling jag är lesbisk. Vi måste göra slut.
– Åh fan!
– Har du inget mer att säga.
– Tråkigt sådant där.

Istället för att säga ” Soft! Ska vi gå ut och ragga upp någon puma tillsammans?” Så nära en menage a trois och man droppar “Tråkigt sådant där”. Kunde jag resa tillbaka i tiden och stämma möte med mig själv skulle den yngre Steffo fått sig en duktig lektion följt av några snabba bitchslappar..

Regler: Du får bara välja ett case i respektive kategori. Med tanke på att det finns en hel del idioter därute så är risken överhängade för att”dummaste jag sagt” kategorin ska spåra ur och bli en satans bekännelse som inte en käft egentligen bryr sig om. Fast regelverket säger inget om att du inte kan skapa tusentals poster. Har du inget bättre för dig so be it. Det här med smart är som sagt olika så det jag tycker är veckans brightaste kan någon annan tycka är veckans dum, dummare dummaste kommentar – men som vanligt så ska vi skita i sådant.

Länka tillbaka hit så kommer jag till din blogg och kommenterar. Man ska utmana 5 stycken jag väljer Fröken Sötsur , Tant Rasch , Fredo, Nef och sist men inte minst min öh…allas vår Nini.

15 Replies to “Vad är det…”

 1. Åh fasen va kul! 😀
  Jag vet redan det dummaste… det smartaste kan ta lite tid att komma på. Jag säger ju så mycket smart 😉

 2. Men hurru..är det inte dags att du tar upp några av DINA gamla utmaningar som ligger och skräpar i hörnen här, kolla där borta tex, där ligger både Drf jobbfråga och min urgamlma dammiga om sex sanningar och en osanning..fan, den har tom börjat mögla! isch…

  Raggoparden’s last blog post..Sexvanor åt kycklingen!

 3. Säger du deeeeet 😉

  Haha… kan väl kanske va lite enerverande… fast det roliga med detta “säger du detet” är just själva tonläget… riktigt drygt… så snygg tajming jag fick till där… *asg*

  Svartstina’s last blog post..Oh my Shitting GOD!!

 4. BB – Fuck, snacka om att du ägde mig där 😐

  Nu är jag klar iaf och inte FAN lyckades min WP-kuk-upphängda-skit-blogg trackbacka hit.

  👿

 5. Jag ska anta utmaningen om ett litet tag. Kanske om någon dag eller så. Måste bara sova först. Just nu är jag helt utarbetad och det kan ta några dagar innan jag lyckas nå mitt privatminne igen;)

 6. shit pomme alltså va ska man säga liksom du ba blää och sen du ba ledsen eller eller skit samma peace out.

  detta säger mkt om dig att du suger på sex hahahahah

  ang den andra så borde du ba o han ba sen vi ba softish

 7. Stiffe. Stiffe.. Stiffe…. Din kommentar var bra men det väger inte upp att ditt ex gick och blev lesbisk. Alltså (jag skrattar högt och med stor skadeglädje). Du är som Ross i Vänner. hahahaha! Åh. Du e så jävla körd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *