– Tjena Steffo! Läget?
– Mors. Fan va kallt!
– Tycker du?
– Svinkallt!
– Bah. Det är bara 2 minus.
– Och?
– Det är inte kallt innan minus 30.
– Öh…
– Kom och snacka då.

Va fan säger man? Kyla är kyla. Det är som graderna i hell. Vem bryr sig om dem?

Dessutom är vädret i sig inte en sakfråga att diskutera utan mer än fråga om socialt bullshittande. Inte fan vill man ha en friskusdåre som med rosiga kinder roat fnyser åt en för att man tycker att minus två är i paritet med istiden…

10 Replies to “Brrr…”

 1. -2 är kallt. -30 är drivis i pungen (ja jag vet gammalt och dåligt.. men jag har ingen inspiration) och ingen anledning att ta ett andetag till.
  Ha en super fredag!

  beerbelly’s last blog post..X Lukt

 2. -2 grader och du cyklar inte ens? bah, när det är under 10 måste jag ta på mig en tröja. Vid minusgrader överväger jag att ta på mig en jacka också. Vid -10 börjar kylan tränga sig igenom mina halvmetertjocka bepansrade gore-tex-vantar. Jag svettas dock fortfarande om resten av kroppen. -20 har jag ännu inte upplevt.

  Andreas’s last blog post..okej lån

 3. Kylan är i betraktarens nästipp, som man brukar säga. Det är ju stor skillnad på minus två om det är torrt eller fuktigt, om det blåser eller är vindstilla, om man ät trött eller utvilad, om det är sol eller inte, om man har ätit nyligen eller inte o.s.v….

  Cliff Hanger’s last blog post..Att avlida borgerligt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *