Arrrrrghh!!!!

Under någon galen vaneföreställning fick jag för mig att vi skulle värna om planeten jorden och sluta med post-it lappar. Grejjen är att jag och frugan har en fablesse eller om man så vill fetish för de små (stora, små och mikroskopiska) gula (rosa, gröna, vanilla etc) lapparna. Mycket av vår interna kommunikation sker medelst dessa lappar.

En dag förra veckan fick jag för mig att nu får det vara nog. Vi måste tänka på träden och barnen och framtiden och pensionen och surfade in på en site som tillhandahåller funktionen digitalt.

– Kolla här!, sa jag glatt
– Mja…lappar i digitalt format liksom…
– Nu ska vi inte vara bakåtsträvare. It is the shit. Tänk på miljön.
– Men…
– Tänk på barnen!
– Men…
– Tänk på träden, sa jag och beslutade enhälligt att vi as of now slutar med lapparna. Och sedan satt jag i tre timmar och lade in alla små lappar som ligger utspridda i vår humbla våning för att därefter hiva lapparna.

Nu behöver jag ett telefonnummer och lös information som jag lade in på stickysiteskiten. Tror ni att siten rullar….

Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!

4 Replies to “Stick.com”

  1. Det finns ett litet program att ladda ner som heter typ 3m post-its eller nåt sånt. Då har du alla sticky notes på skrivbordet. I betalvarianten kan du välja färg på lapparna å allt 🙂

  2. rocky, Nini och BBKruxet är att jag rationaliserar min datorbärning till det absolut minimala (och tydligen kommentar på kommentarer då jag buntar ihop er alla). Numer går jag under stick-minnesteffe där allt finns och att då kuta omkring med en dator med ett program för att ha post-it lappar är ju mer betungande än att ha en liten fin bunt postisar…

    Nä det där med att hålla prylar lokalt på datorer är passé. Jag snackar on the line. Synd bara att de som ska vara on line är nedsläckta

    🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *