Hur fungerar kroppen egentligen?

Man petar i sig käk. Som drar en repa inombords. Stressar upp vissa valda delar och i en del fall bråkar med defaultkonfigurationen medelst starka exotiska kryddor för att lämna kroppen x antal timmar senare.

Man glider in på toa.
Man har med sig några travar tidningar.
Man bläddrar ikapp några nummer.
Hårt krystandes.
Man baddar pannan.

-oh man…rummet osar osalighet

Man reser på sig för att ta sig ut så fort som möjligt.
Man inser att gaserna som bildats inte kan vara hälsosamma alls.

och då…

ja då strejkar benen.
Man har inget blod kvar i de nedre regionerna.

Man är tvungen att vara kvar i det gasfyllda rummet medan blodet så sakta sipprar tillbaka ned i benen. Känslan är stickande ömsom kittlande. Men inte på det där roliga sättet. Man garvar knappast. Man kan inte röra en muskel. Trots att man andas genom munnen slinker några stinkade partiklar i alla fall upp till luktcentrum för att hälsa och morsa.

…hur fan fungerar kroppen egentligen?

6 Replies to “Muggbesvär…”

 1. Jag har aldrig haft problemet. Jag går in, gör det jag ska och går ut. Men min kompis Pinnen. När vi var yngre kunde han vilskita i sällskap med en Kalle Anka-pocket. Läste den pärm till pärm. Då kan vi börja prata sockerdricka i benen.

 2. Men snälla… varför kämpa att få ut bajset??
  Gå på muggen när man är nödig så kommer den raskt ut fort sen spola samtidigt den lämnat rumpan så försvinner lukten o stå upp utan massa stickningar och sen TVÄTTA händerna…
  Jag förstår inte problemet hos folk som tvingar sig att krysta… (kanske man vill vara en kvinna inombords och enda chansen att få känna sig som en, genom att krysta som vi krystar ut bäbisar??)

  suckaaaa..

  Bitchen’s last blog post..Mycket(noll) att göra i köket!!

 3. det beror ju på att män trycker i sig korv och andra slaktavfall som sedan trycks ihop i magen till en enda stor ruttnande klimp som ni sen får “föda fram” därbak…

  vi tjejer, vi käkar kaninföda och pluppar ut små söta luktfria bollar på tio röda. testa det du, stefan!

  geeken’s last blog post..Det var tider det…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *