Jag hatar när polare säger

– vi ska träffa Anjelica en snabbis. Är det ok?
– visst. no probs.
– bara en sak. Anjelica har en stor sne näsa och skämms som fan för det så kolla inte för mycket…

Wtf?

Alltså här har vi polare A som säger om bekanting B att B har en defekt del C som man som polare D ska fullkomlig icke se. Va fan! Nu blev ju jag medveten om ett superlyte på någon jag är about att träffa. Hur fan ska jag lyckas med att inte se en stor sne näsa. Bara vetskapen och den omedelbara förestående närkontakten av stor sne näsa gör ju att mitt nyfikinhetscentra kallar in förstärkning. Jag mobiliserar det stirrande ögat, den odiskreta häpet efter luft kippandes munnen, strechar ordförrådets alla superlativ som inbegriper ord som “magnifik”, “majestätisk”, “alpin”, “bombastisk” etc…

Men polaren A vill ju bara polare B och D väl. Genom att be polare D ignorera del C så att polare B känner sig bekväm i situation öh…fåse nu a,b,c,d…E. Allt detta för att polare A vill ha en soft relation till B. Fast en sak som stör mig är vilken bild polare A har av polare D, dvs undertecknad? Allvarligt tror A att man skulle ställa sig upp och med en darrande pekning vråla “Vilken sne jävla näsa du har. Och så stor sen!”, om bekanting B´s lyte C i situation E?

Om jag D alltså skulle fråga mina andra vänner G,H och K till exempel skulle de alla med en mun påstå att D har en sällsynt känsla för det passande och är diskretionen själv. F skulle förmodligen inte hålla med men å andra sidan är F och jag just nu på en spänd fot med varandra. Utan att gå in på för många detaljer så anklagar F mig för att jag har haft bort porrfilm P, fast jag lämnat tillbaka den till F som glömt att han lånat ut den till I.

Jävla A! Och F!

[tags] relationer, ABC, lyte, porrfilm [/tags]

10 Replies to “Polare A”

 1. Hmmm låter som om ni har för många bokstäver i ert gäng? Vad hände med att kalla sina killkompisar för “runken” “Fetto” & “gurkan” eller vad ni nu hittar på i lumpen…

 2. Känns mer som en travesti på alla bloggar där man använder initialen på den de gäller för att vara lite hemlig..jag ser inte riktigt det problemet hos mig..det krävs läsare för att det ska uppkomma ett problem med folk som blir förolämpade..

 3. Jerk Jup! Men de taffliga skådisarna sög…mohahahaha

  beerbelly Medicin är för fegiasr ch folk som vill leva numba. På sugbloggen räds ingen åkomma vilken den än månde vara.

  Nini Det var när jag bytte från hårdrockanas glada skara där namn som “fittan” “kuken”, pungen” var norm till träiga kavaj och rockgänget jag numer chil..öh tråkar med som namnen blev A, B och G.

  Andreas Jag har aldrig sett pistvakt så om jag travesterar så är det på ett trancendalt ubernatuligt plan. Dags att tjacka trisslott tror jag 🙂

  Mr Blues B eller hur? Prekärt är ett fint ord som används för lite.

  Andreas Om du visste hur mycket ludd en del har i sina navlar så skulle du fatta varför de navelskådarbloggar. Det är hela historier inbyggda i ludden på en del. Fan till och med samhällen är ju mer eller mindre byggda på det.

  Ludvika
  Luderitz

  för att inte tala om Ludditesarna…

  dags att kolla in pistvakt alltså?

 4. Haha, jag får ta o skriva en historia om mitt eget ludd tror jag 😀
  Fast det heter ju inte Luddvika…

  Pistvakt is the shit om du inte har något emot svensk humor och norrlänningar. Kommer inte ihåg vad avsnittet med bokstäverna heter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *