Hämden är ljuv!

Loggade in på Stayfriends, nu när man är anti Facebook och fick till min förtjusning se att hon som förpestade min tillvaro under högstadieåren – ni vet hon som jag skrev drypande ballader till som hade fått Charles Aznavour att lämna in en kraftig protest och taffliga “i lajk you, yu lik mee pliis kiss meeee”texterna till samt de otaliga långa nattliga grubblerierna hon orsakade har håll i er nu…

Klickat på min profil.

Yes. YES! YEEEEEES!

Det betyder att hon tänker på mig. Men HA det är försent! Glöm att du kan få lägga dina vantar på de spelande tricepsen och bicepsen. Glöm att du får smeka mig öve…öh. Bara glöm det. Tåget har gått. Tut tut! Lallare!

Ah så där. Då kan vi stänga det kapitlet. Ah the sweet closure.

[tags] stayfriends, closure, facebook, gammal kärlek[/tags]

2 Replies to “Yeeeeeeeees”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *