Facebook är passé…

Va fan! Senast idag fick jag en inbjudan och kände mig som Viktige Viktor och facebookade bort hela förmiddagen. Pokandes och lockandes och sökandes en massa lirare. Fick faktiskt till och med bekräfatat av Facebook att jag och…öh …vi kan kan alla kalla honom Stellan… är kompisar. Alltid bra att få det bekräftat menar jag. Jag menar det att jag tycker att jag och Stellan är kompisar betyder ju inte att Stellan tycker det, men nu när Facebook är så att säga digitalt bekräftat kittet vänskap oss emellan måste vi om inte vara blodsbundisar i alla fall jävligt tajta.

Sen fick jag reda på att en annan blodssyster jag trodde jag var ler och långhalm med inte alls var så jävla nära. Hon reagerade inte på mins as-skämtsamma pokes eller addade mig som sin kompis. Jag kanske läser in lite väl mycket här…hon kan ju faktiskt ha varit ouppkopplade under hela förmiddagen…vilket jag betvivlar för varför skaffar man sig Internet om man inte har för avsikt att hänga på google, facebook och bloggar? Beats me. Jag tror att hon egentligen inte gillar mig.

Och nu läser man att Facebook är ute. Att det är passe. Till och med lite analogt nästan. Nittonhundratal. En del är till och med för fina för att vara med i Facebbook och har redan raderat sina konton. De är så att säga redan förbi eran Facebook. Och själv sitter man med tummarna i hängslerna och känner sig som den mest centrale figuren på hela Internet…

Fuck Facebook alltså?

[tags] facebook, internet, community [/tags]

UPPDATERING 1:

 

Mattias and Stefan are now friends. 12:48pm

UPPDATERING 2:
Kära vänner…eller öh…kära besökare…eller…kära och kära…be…öh ni där! Jag är i tagen att montera ned bloggen nu. Facebook ist the fucking shit!!! Jag har bara på en förmiddag idag blivit kompisar med massor med nya trevliga lirare. Och tja bloggandet är ju lite…hur ska jag säga det lite anonymt. Men facebookandet är så personligt…

Facit: 5 nya kompisar, 3 som pokat mig, jag har gett bort en virituell fälg , jag letar efter piratpengar, jag kollar på skitmajsiga semesteralbum…och…tja har helt enkelt inte tid med bloggandet…

28 Replies to “Lets face it”

 1. Äntligen har jag lyckats! Random klickat mig till en vettig blogg! Trode faktiskt att det var en omöjlighet. Har ledsnat på ointressanta seriösa fittbloggar.
  Tack!

 2. Jens va! vadå random? Menar du att du inte målmedvetet klickat hit utan att det är slumpen som lett dig hit? Yeeess!!! Jag visste att mutan fungerade.

  Och tja hela idén med att skriva kommentarer och ange sin webbadress är väl en form av reklam det med 😉

  välkommish btw.

  Jerk vafan e inte du offline? seså gå och jiddra med myggen nu

  jag håller ställningarna

  😉

 3. Jag njuter när nymodigheter hinner passera utan att jag ens hunnit fundera på om det är något för mig. Inser att det sparat mig en massa tid som jag använt till annat trams.

 4. Jag är fan helt sur på fucking facebook för folk addar en ju till höger å vänster å det blir ju omöjligt att neka! Men allvarligt, jag är inte med i tävlingen “Flest friends vinner”! Jag addar bara människor som jag
  a) Känner på riktigt
  b) Kanske inte känner på riktigt, men gillar iaf
  c) är släkt med.
  Wtf! Om vi gick i samma klass på högstadiet men inte snackat ett ord sen vi sprang runt i 90-tals kläder och en jävla hatt så är vi inte friends!? Om vi var det så skulle väl vi för i helvete hållt kontakten!? Och bara för att jag snor alla dina piratpengar du så dumt åker runt med på ditt skepp så är vi inte heller friends! Du är ett jävla pucko som inte grävde ner dina piratpengar innan du loggade ut och jag är fan inte friends med puckon. Sådetså!!!

  😐

 5. Oj, nu känner jag mig som världens mest ensamma fe. Jag har bara en “vän” på facebook… och henne har jag aldrig träffat ens i verkligheten, snyft så tragiskt det låter.

  Jag får minsann inga förfrågningar alls… nämengud vilken sorglig figur jag e då. Iofs har jag varit inloggad där typ 4 gånger sen registreringen för…hm *kliar mig på huvudet*… inte vet jag när det var.

  Och nu rusade jag dit och loggade in… du vet ju att internet snurrar runt mig, så jag antog givetvis att det var mig du för allt i världen ville bli vän med… MEN, se nä, där dammade det tyst. (dammar tyst… nu hittade jag på ngt nytt igen va? tyst som i graven säger man nog… ja det gör man)

 6. fen Hahaha…kolla får du se att jag fick en ny kompis idag. Mattias!

  Hörru ska du och jag hooka upp? Kolla med herr fe så ska jag kolla med fru sug så att det är ok att jag skaffar nya kompisar;)

  oh…höll på att glömma fjuss

 7. Fru sug :)) haha… först skrattade jag rakt ut åt hur tokigt, eller bra det blev med fru sug.. sen fick jag bonusskratta åt insikten hur fjantig jag är som tycker att fru sug är jätteskoj… fniss 🙂

  Går ut och letar efter herr Sugs nya kompis Mattias…. oj så det blev! 😉

 8. Facebook!? Va f-n. Va’ e’ de’?
  Känner inte till alls. Jag är hopplöst ute. Är aldrig med när det händer. Vad hände med ICQ?
  Har inga vänner ändå. So WTF…
  Världen är orättvis.
  *drar ner mitt äggskal över huvudet*
  (För er som minns Calimero.)

 9. En kompis till mig dissade facebook men skaffade ett konto efter mitt tips. Loggade dock inte in efter det, förrän ett par dagar sedan då hon skulle “ge det en chans iallafall”. Nu är hon FAST! I’m so evil. 😉

 10. Va sjuttsingen, är det bara jag som inte kommer åt Facebook sen igår? Den är ej åtkomlig. Allt mitt guld, allt mitt guld!!

 11. Jag är livrädd för att fastna på Facebook. Därför har jag undvikit att registrera mig där.

  Men Stefan, det där med att överge bloggen för Facebook… det var ett skämt va?

 12. fen fru sug vinkar hon med 😉

  Heidi pure evil. fy fan va rått 😉

  Johan J Ah…ha! här ska pirats som fan!
  Allt ditt guld = allt mitt guld

  jansson – bitter & osöt storebror ser dig fast vi gör allt skit själva åt brorsan…

  Cliff Hanger aktare för fejsbooken. så jävla beroendeframkallande. jag hänger numer oftare där hän här. och det suger.

  aldrig att jag lägger ned sug…opps gotta go. det är någon som försöker sno mina piratpengar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *