en hel del…

En tanke som genast poppar upp är att mina föräldrar som är av den “klart man ska göra rätt för sig” generationen betalade dyra licenspengar för att jag som ungdom skulle fuckas upp för resten av mitt liv.

En annan sak…vad är det för en soffa!?? Inte ens de fjolliga träsktrollen från 3:ans designkillerprogram skulle kunna drömma ihop något sådant. Och vad är grejjen med att ha ett skägg som verkar skämmas för sin uppenbarelse?

11 Replies to “Det här förklarar…”

 1. *boioioioioiing* dagens boktips! Den soffan går INTE av för hackor! Jag kunde inte låta bli att söka efter botipsen på youtube härom dagen och visst, det kanske inte var så bra som jag minns det, men fortfarande, det var något speciellt!

 2. Jag älskade boktipset!! Jag ville ha en sån soffa, för den ser ut som den ultimata lässoffan. Två regnbågsfärgade händer liksom…det måste bara vara the shit! 🙂

 3. evilhoney visst var det något speciellt. Soffan, det där skägget och den där mysiga rösten – liksom definition av speciellt/konstigt

  😉

  Nini Jag skulle också vilja ha en sådan soffa men jag skulle vika ned några fingrar så att man fick ett skönt obscent tecken…

 4. jansson först så läste jag “i linje” och tänkte fan visst har du rätt. Men den andra läsningen visade vid handen att du menade “i lä” måste vara…nu gissar jag men årtiondets klockrenaste iaaktagelse

  Ingen slår staffan

  😉

 5. För allas intresse: Jag har suttir i den där soffan året var 1976 på SVT och den är hur tråkig som helst, den var stoppad med tidningspapper och trasig på baksidan, en klar besvikelse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *