Där sitter man. I soffan i all godans ro. Med en schysst dipp som matchar de tre olika sorter chips, en trevlig påse jordnötter, några sympatiska ostbågar och några sköna bira till. På teve är det en massa jon som hoppar, skuttar, springer, kastar sig eller kastar något och bara är allmänt svettiga.

Det ser varmt ut. En koll på textteve visar att det är idrottsvm av något slag i varma Osaka.

– Hörru de e ve em, ropar jag
– Åh shit. Det måst vi kolla på
– Pseis min tanke. Kan du ta med dig salta pinnar också
– Självklart.

Och så smyger kärestan ned under filten med en näve salta pinnar och ger mig en öm kram. Jag kramar tillbaka. Givetvis. På teven är det nu ett gäng som springer runt runt runt och hoppar över bockar.

– Ha ha, kolla hoppa bock
– Det heter häck
– Häck? Vad är det för häck med det där
– Men…

Och precis när vi ska ge oss hän fredagsfighten ser vi hur en snubbe kutar rakt in i ett av hindren. Smack bara. Till och med vår teve hickade till. Själv höll jag på att sätta ett elakt flarn av en ostbåge i halsen. Frugan skrek till.

Detta är en grej jag inte fattar. Hur smart är man om man kutar med sina modiga 30 km i timmen rakt in i ett hinder. Smack bara. Speciellt när sporten man utövar och tjänar sitt levebröd på innehåller en del hinder. Som man ska hoppa över. Okej om de touchar det lite med sulan av de sponsrade nikesen och typ haltar till lite…men smask? Rakt in! Och vadå såg han inte att alla andra hoppade? Fan har man inge koll ska man inte ge sig in i denna sport. Och skrämma slag på oss oskyldiga fredagsmysmysare medelst smask in i plank.

Jävla lallare

9 Replies to “Smask in i plank”

 1. Han kanske sprang fel in på stadion, tog bana 7 istället för 2 som var avspärrad för marathonen eller nåt, åsså var han inte alls beredd på att det skulle komma en häck där? Eller?

 2. Nini Nä nä. Den går jag inte på. Han var med redan från start.Stod där och spände ut bröstet och drog upp de fula shorsten så att man fick se mer än vad man enligt tevelicensen har betalat för.

 3. Hmm..det var ju en svenska som sprang in i vattenhindret också..sen kallade hon det otur (?)..otur my ass..dåligt kallas det..synd att jag missade det..måste varit stor humor..

 4. Nini hahahahaahahahah. nä han var pla(n)kat.

  oh de lustiga två
  sitter i varsin vrå
  säger oj hå hå hå hå
  en av oss har luden tå…

  🙂

 5. Har aldrig begripit det där med idrott. Är du säker på att det inte var en avfälling från “Jackass”-gänget? Att springa rakt in i saker låter ju som något de skulle kunna hitta på.
  Förövrigt anser jag att svettning är en onaturlig kroppsfunktion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *