…hur hårt man än packar och kramar en bit i size av portionstorlek kan aldrig…jag upprepar aldrig komma upp i samma ge instant lyckorus som en hederlig grov portion…

…för övrig ser man för jävla korkad ut med en bit bröd under läppen

6 Replies to “Lingongrova…”

 1. Mmm verkligen ENORM skillnad på intelligent utseende mellan Lingongrova & snus… För snus är ju verkligen the essence of smarthet 😉

 2. Det där som Persbrant(dt.. eller hur han nu stavar sitt namn… orkar inte googla) gör reklam för på TV – ngt nikotinfritt snus vad jag uppfattat det som. Torde väl vara en produkt för snusavvänjning?

  Kanske åtminstone känns lite mer likt en snus än bröd gör?

  Duktig är du iaf som kämpar på.

  Jag har aldrig varit rökare.
  Sambon snusade förr, och efter att vi flyttat ihop och jag var runt 26 år… så började jag att smygsnusa från hans dosa!!!
  Helt obegripligt att jag gjorde det.. och inte vågade jag stå för det heller, utan smög om det för alla, inklusive sambon.. för jag tyckte själv att det var fel, fult, löjligt, okvinnligt etc.

  Tog sen mitt vett tillfånga och slutade, men det var inte lätt, hjärnan talade ständigt om “Men en snus vore gott” “Nu skulle det sitta gott med en snus” “Åhhhh vill ha nu” – Ett jävla tjat var det i huvudet i typ 8 månader, sen vände det.

  Hjärnan talar fortfarande om för mig ibland “Nu skulle jag gärna vilja ha en snus” fast det gått många år nu.

 3. Inte snyggt me bröd eller snus under läppen och kanske godare med snus för den som snusar; men den som pussar på snusaren föredrar helt klart lingongrova!

 4. fen och den vägen ska jag alltså numer vandra? ” Det vore smutt med en prilla” autostradan? Fy fan!

  Men Jag är dig hack i häl. Kan du kan jag

  *mantrar*

  kan fen kan jag
  kan fen kan jag
  kanfen kanjag
  kaffe kanjang…

  Oldisen Är jag konstig om jag säger att som presumtiv pussare skulle jag ta hundra håriga snusare före en sexig lingongrova nu…?

  🙂

 5. …kaffe kanjang… haha 🙂

  Vill tillägga att suget går över fortare än 8 månader, men hjärnan försöker länge med fula trick för att få sig en kick. Minns inte riktigt, en vecka… en månad kanske det tog innan det fysiska behovet var borta. Det mentala och känslan kring ritualen/belöningen med en snus, det var det som tog längre tid innan det lämnade sinnet.

  Du har en del år att komma ikapp innan du är mig hack i häl… eller vad säger jag..eum, jag är ju 27 nu, så det här var ju nyss förstås – såååå, hejja på…känner ditt flås i nacken nu 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *