Jag klarar inte av idioter som ska försöka vara ironiska. Ironi passerar mig likt god smak passerar Ernst.

– Ursäkta går den här tunnelbanan till Örnsberg?
– Går verkligen en tunnelbana?
– Va?
– Jag var ironisk.

Och det är just det som är grejjen. Kan du inte pulla of med ironin utan måste förklara dig, visar inte det på att din ironiskills inte är mycket att hänga i julgranen. Det är lite likt de som tvångstickande måste häva ur sig “jag ba skojjar”. Haha då rå. Kul. Not!

12 Replies to “Ironi”

 1. nini får hänvisa detta taffliga försök till abstinens.

  kolla jag kan inte ens skriv länger. fan det var snuset som var motorn i sugbloggrn efter all liksom…

 2. Snus är motorn till allt..skulle verkligen Staffan Olsson varit den handbollsspelare han var utan snus? Tror inte det..dags att ta ditt förnuft till fånga..som min halvbrors far sa till mig “Sluta fan aldrig snusa, Jerker. Jag gjorde det och fick torgskräck, det är inte värt det..”

 3. Jerk hear hear… och skulle verkligan sugbloggarn e vara den su(g)perbloggare han är uatn drivet i ettans grov…

  va …gfannn jag kan ite enstavavva längre,.-ö

 4. det värsta är ju att folk tycker att dom själva är roliga när dom säger en sådan pryl.
  jag vill skjuta fanskapet på fläcken när det inträffar

 5. Jag har en kompis som alltid säger “jag ba skojja”! Eller egentligen säger hon “jag ba skämta”, men det kommer alltid efter skämt som är gränsfall till personangrepp 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *