…jag jag jag jag jag ajagajaajaa…

Nu sticker vi ut hakan här på en limb. Sugbloggaren ställer sig frankt rakt fram och ställer frågan som med all säkerhet kommer att få en del i fiendeläge. Men det har aldrig hindrat mig i den riktiga världen och varför skulle då det hindra mig i världen som består av bits och en massa nollor?

Vad får dig att tro att den handlar om din blogg?

Asså den föregående posten om “trista poster” handlade inte om dig eller din blogg. Faktum är att det ingenstans står att din blogg är trist eller att farmor skriver bättre än dig. Jag skrev den med ett ironiskt leende på läpparna. En metapost helt enkelt. En post som syftade till att dra folk hit och just vara det den beskrev. En trist post som farmor hade gjort bättre. Helt i linje med sugbloggens heliga mission att göra livet en smula sugigare.

Öh…eller så är det så att alla driver med mig. Unisont har ni hemligt i kedjeform mailat varandra och kommit överens om att driva med mi… Ah…ha! Så er ju! Nu när jag tänker efter så ser jag ju att det är på det viset. Ha! Trodde du att du kunde driva med mig. Glöm det. Nära ögat men inget som skrämmer en normalfuntad hare.

🙂
🙂
🙂

15 Replies to “Jag, jag, jag, jag…”

 1. Klart jag tror allt handlar om mig, alla pratar om mig, och solen snurrar runt mig eftersom jag ständigt är i solsken!

  Så det är ju självklart att du syftade på mig!! Allt som skrivs i bloggvärlden, handlar om mig på ett eller annat sätt.. ja så är det!

  Och inte nog om att allt handlar om mig, jag visste också att du skulle skriva det här inlägget.

  😉 / Allmighty fairy

 2. frollen jag viiiiiiste det. JAG e så smart och insiktsfull

  😉

  Andreas Hahaha. Eller hur. Fan du kom på mig.

  Mohoho

  fen JAG e så genomskinlig va? Eftersom du “ser” redan vilka poster jag ska skriva – vad säger du om trafikposten som e på g. Ska jag steka den eller posta den?

  😉

 3. fen meh…den e ju redan skriven ju. So much för att se in i framtiden…eller vänta nu? Jag måste avse att skriva den för att du ska kunna se den. Om jag redan har skrivit den så kan du inte alltså se den. Ha. Jag har funnit kryptoniten mot dina überkrafter. Det handlar bara om tempusform.

  JAG e så slick 😉

 4. Puh-lease!!
  Klart att jag visste att det inte handlade om min blogg, men jag tog tillfället i akt för att ge dig en känga eftersom du kommar så jääääla sällan!

  😉

 5. Andreas haha. Finns det en sådan site/tjänst/program ?

  nini phu- leese på re själv. Fan hur mycket ska man stalka innan du fattar? Det finns en anledning till varför jag hängt hos ms.take ….för du var ju där….

  *sätter på sig den svarta förföljardräkten*

 6. Londongirl grejjen är att de bilder jag önskar inte lämpar sig publicerade på siter som inte innehåller XXX, free, nudity.

  *fnissar lite förläget*

 7. Hahaha du vill inte outa din förkärlek för midget-on-big-women-sex alltså? Ouups, nu försa jag mig!!

  😉

  Du får gärna stalka mig, speciellt om du ser ut som spökplumpen. Har alltid tyckt att han är ganska cool.

 8. Bwahahahahahahaaa fy fan vilken diss!! 🙂

  Jag såg en tjej i burka igår på T-centralen. Hon såg faktiskt psis ut som Spökplumpen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *