Hej!

Vi har nu tagit över sugbloggen. Bloggnappat den och låst in Stefan i en källare.Var inte oroliga han har sällskap eftersom vi såg till atthans inre demoner följde med. Från och med nu kommer vi att ha en gladare och ljusare ton i denna blogg. Lite dikter och bilder på fina kattungar.

Det finns så många som gnäller och är missnöjda och vår mission är att spä på lyckan i världen. Första steget är att snygga till här. Vi tycker att det röda och svart är så hårt så vi kommer inom kort att adda nya färger och en snyggare linje.

Välkomna åter. Glad midsommar på er alla också.

Kram/Anjelica – krambrigaden

18 Replies to “Kram på er”

 1. SLÄPP UT HONOM! !!!!!!!!!!

  Jag fick en CHOCK när jag klickade på min favoritlänk och är tveksam till om jag alls kommer att återhämta mig!

  Kan man polisanmäla sånt här? Bloggkapning? Men det är väl kidnappning också “låst in Stefan i en källare”?

  Kontaktar mitt juridiska ombud så snart jag slutat skaka…

 2. fy fan vilken överdos av rosa..ge tillbaks bloggen..vi surisar behöver ett andningshål…
  Det här spär fan inte på lyckan..lycka är att se att det finns bittrare personer än mig i världen..

 3. Hahaha..

  Ja det här känns passande tycker jag, en sötblogg 🙂

  Hur känns det nu då.. kramigare, lyckligare, sinnligare, gladare? Upplever du några biverkningar?

 4. Va? Hur länge var jag borta egentligen? Jag trodde det bara var tre dagar? Vad har hänt? Nu fick jag plötsligt ont i huvudet….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *