…ovissheten…

Jag fattar inte varför man bygger toalettdörrar i så tunt material så att vartenda löv med självaktning i denna dimension darrar av avund. Den enda gången i vardagen man vill ha absoult visshet om att inget ljud smiter ut är väl vid besök i hemligrummet. Visst hemlig my ass…

*tbrrrrrrrtttt*

på dig själv…

[tags]toalett, hemlighus, kroppsljud[/tags]

2 Replies to “Snålheten bedrar…”

  1. för att inte snacka om de offentliga toaletter som har den där käcka 10cm-glipan vid dörren.. va e dealen? att man ska kunna spola av golvet med högtryck utan att öppna dörren?

  2. goose nej den där glipan är till för att man ska kunna stå utanför och ta en härlig “moment-pic” av någons ansikte i den chicka högrödskrytstande nyans som är så inne nu. Också känd som “jagdörrosa”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *