4. PARMIDDAGAR…

…är som bilbesiktning. Det gör ont. Det måste göras. Det är fruktansvärt onödigt. Det frestar på…och är allmänt ohemult®. Här är förberedelse A-O för att du en gång för alla ska slippa sitta kring ett runt jävla bord och behöva vara social med några du egentligen känner för att spöa upp. Och pressa dig igenom tre jävla rätter med rumsljummet billigt vin. Toppa kvällen med TP som ni givetvis förlorar därför att värdparet har hårdpluggat alla svar.

Duscha och rakvattna dig skitsnygg. Ta gärna ett svep med näshårstrimmern också. Hoppa in i en skjorta och slips som matchar den imaginära BMW´n. Far över till kvällens slagfält och sänd sedan på motpartens dam liiiite väl mycket. Titta gärna djupare i glaset än de övriga. En och en annan snabb flyktig blick ned i urringningen är inte heller fel eftersom koll på bröst aldrig jag upprepar aldrig under inga omständigheter alls får negligeras. Se bara till att göra det så snabbt så att några av de långsammare flyktiga gaserna imponerat skulle visslat åt din hastighet. Dra skitpinsamma skämt och se til att garva först, högst och längst.
Gör du allt detta (o)snyggt garanteras du att ni aldrig mer kommer att åka till det paret igen. Är du tillräckligt fel borde den mänskliga egenskapen som din partner har kicka in, dvs att hon skäms för dig och i princip utesluta alla andra par. Funkar varenda gång. Och om ni nu mot all förmodan åker till det paret igen så skadar det aldrig att värdinnan har ett gott öga till dig. Borgar bara för att du kommer att få lite mer efterrätt än de andra förlorarna kring det runda men en aning utslitna köksbordet.

i nästa avsnitt (något motsägelsefullt) Spaning…

3 Replies to “Relationsexperten…eller dr. love. DEL 5”

  1. Det var länge sedan jag var på en regelrätt parmiddag men det är inget jag saknar. Som singel utesluts man automatiskt från alla sånna här tillställningar (varför?) och hänvisas till att umgås med andra singlar och vissa par som klarar av att umgås med trevliga singlar som dessutom piggar upp deras vardag med singelhistorier från fg helg.

  2. Moddan det är ju det som är kruxet…vi som sitter fast i parträsket vill inte veta hur jävla grönt gräset är på den andra sidan – därför bjuds aldrig singlarna in, med deras “åh förra veckan så var jag ute och dansade va, och in kliver justin timberlake på haket och jag ba, och vi ba och då ba så vi drog till hans hotell typ och sedan ba dagen efter ba ringde han och bjöd mig på resa ba till amserdam typ där jag träffade på drew barrymore och vi är värsta polarna nu och jag ska till hollywood i sommar då jag ska träffa will smith som ska ha fest och då ba jag ba…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *