Häromdagen höll jag på att sätta gomseglet i halsen när jag zappade in på riksteve. Det var närapå att jag kastade upp mysgodiset när gabbe och dogge samtidigt (givetvis trotsandes) allt som heter smak, flärd, credd, stil, tonkänsla, känsla…

…våldtog mig och min familj i min… öh vår… soffa. Helt jävla oförberedd drar de igång en jävla förfest utan att vara inbjudna i mitt vardagsrum. Det var så så så..makabert så att till och med Lilleman frös till mitt i ett sponant skutt som spädsiar gör bara för att liksom. Jag såg på hans blick att där dog en del av hans lyckliga barndom. Jag noterade även att han kommer att hålla mig och frugan ansvariga någongång i framtiden för detta trauma. Det kommer inte vara någon tröst att vi också blev traumatiserade denna ödesdigra kväll.

Va fan! Kan inte teve varna för sådant här. I pecevärlden får man ju idiotinfo när man försöker stänga ned ett fönster “är du säker att du vill stänga fönstret”, varför kan de inte implementera detta i tevevärlden? Precis när man tryckt på den där ödesdigra knappen in till kanalen som hemsöks av Gabriel med poose borde i rättvisans namn?…nä inte rättvisa…utan bruttonationallyckans namn en varningsdialogsruta poppa upp.

VARNING SOM FAN!

Du är på väg till kanalen som gud glömde som visar körledaren som
borde vara glömd! Är du verkligen säker på detta!!!

förfest?

snarare förhud…

11 Replies to “Förhud hos Gabriel”

 1. Va? Vad är det här för skumt (och antar jag, dåligt) skit som jag inte har en aning om? 😛

 2. studiomannen – hahahaha och med tiden blir huden skrynkligare…

  zeroed – va glad fan. om du tänker kjell lönnå superlight så kan du ana magnituden av detta märkliga teveprogram.

 3. Andreas fan hade man sett trailern så hade man haft en chans att undvika traumatiseringen av ens privaliv och därtill betalandes oxå eftersom “vi” numer degar tevelicensen…

  😉

 4. Vad är det jag läser?? Förfest är ju klart bäst! Gabriel är ju världens gladaste och gospel svänger ju!

 5. Vad är det som är så hemskt med ett program som innehåller lite andlighet!?Är det så skrämmande?
  Min syster var med i “publiken”. Hon är/var inte ens troende, bara glad och lycklig för att få medverka i ett program gjort med glädje och värme.Hon sjunger i Gabriels kör för att det är roligt att sjunga, och för att få glädjen att ha en körledare som sprider äkta glädje, värme och har ett väldigt ödmjukt hjärta, vilket verkar vara en brist i detta land!

 6. … att detta program retat upp vissa tillräckligt mycket så att man orkar skriva om det talar för att man känner sig träffad … varför annars bemöda sig att lägga en sekund på det? ingen lär ju bry sig om vad som skrivs i sådana här bloggar ändå…

 7. fattar inte jag fattar inte heller vad som är så hemskt, annat än att det kliar i mitt inre.

  Zäta“ingen lär ju bry sig om vad som skrivs i sådana här bloggar ändå…”

  tja…du bevisar väl motsatsen genom att först titta på programmet, sedan koppla upp dig mot nätet, söka på förhu…förlåt jag menar ju “förkväll gabriel”, läsa en sådan här blogg och därtill lämna en kommentar…

  😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *