-varsågodochsittsåroparviuppdig
-öh..

Suck. Det känns som om hela tillvaron säger till alltet och inget “vänta lite” så att de kan vrida sig tillbaka ett hack för att få en överblick. Och just i det ögonblicket känner jag hur jag åldras. Det sägs ju att när tiden står still så stannar till och med de gråahårstrå-processen. Tyvärr gäller inte denna naturlag på Apoteket. Den sista utposten där de fundamentala naturlagarna slår sig slätt emot serviceoviljan.

Vad är grejjen med att läkaren skickar recept på nätet när man i alla fall måste sitta en eon bland dödgrävarna på Apoteket för att människan i vit rock ska blanda ihop två ingredienser av något hopkok? Och vad betyder den vita rocken? Och förbudet att använda mobilen?

Apoteket är liksom på något avigt sätt en rak insyn i hur en statlig organisation, myndighet fungerar. En arbetar mot folket – resten stryker omkring i korridorerna och ser skitviktiga ut. Vi däremot sitter utanför den heliga disken och ser maktlöst på hur tiden lider mot sitt slut…

…och åldras.

3 Replies to “Apoteket”

  1. Mobilförbud på Apoteket är för att inte dom livsnödvändiga funktionerna inte ska störas. Som anding/tanke/gå-funktionen hos apotekarna…den är myyyyycket störningskänslig..

  2. Apoteket försöker få lite respekt med sitt mobilförbud. De skäms lite över att utbildningen går ut på att lära sig sätta klisterlappar på små burkar och läsa den pyttelilla varningstexten högt med en översittarton. Hade de bara skrivit texten lite större hade vi nog inte behövt apotek.

  3. sitter å läser gammalt sug å känner mig manad att försvara mitt yrkesval. Apotekare jobbar Inte (eller otroligt sällan) på apoteket!

    jag blir så trött…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *