– man kan inte göra varma mackor i ett våffeljärn!
– varför inte?
– för att man inte kan!
– men jag är uppväxt så!

Vad säger man på sådant?

All kritik blir indirekt sågning emot svärfaromorföräldrarna och deras val av uppfostran samt metod. Och vem är jag att komma och dissa? I vått och torrt va? Men visst är det något fundamentalt fel med att äta en macka som smakar och ser ut som en våffla? Och med all säkerhet kommer nästa våffla att smaka varm macka…och våffeldagarna som är runt hörnet.

oh…the panic in sugets högborg…

10 Replies to “Våffeljärn”

 1. Klart som fan att man kan göra mackor i ett väffeljärn! Kan man stryka skjortor medans man duschar och använda tandborsten till att putsa silver så ser jag ingen som helst begränsning i våffeljärnsanvändandet.

  Det är bara du som är fantasilös 😉

 2. Fredo jag tror minsann att du missade poängen (givetvis med flit vad annars) varma mackor är smutta som fan. tack för timjantipset

  våfflor likaså…men inte gjorda i fel formar. Jag vet att det kan te sig om en petitess men när det gäller petitesser har jag klart definerade åsikter 😉

  cliff hanger DU HAJJAR! Jag viiiiset att jag kunde lita på dig. Precis! Det är som att käka kanelbullar med winerjox i…

  *ryser*

  S hear hear! Allt är gott om man addar lite värme till. Men där det här buggar är formen. Välkommen btw:)

  Tina Det värsta är att vi har en smörgåsgrill oxå, men eftersom det vart fel i det hungrade tillståndet jag och frugan befann oss i när fel maskin togs fram och jag promt ville smyga fram s-grillen kom denna historia upp om en barndom präglad av felaktig använding av väffeljärn.

  Fan jag tror till och med att plättarna gjordes i en grillstekpanna – med långa jävla ränder på och argumentet?
  – Sjåpa dig inte nu det är preeeecis samma sak som plättar – bara lite större.
  – Men mamma/pappa…
  – Så så…gå nu till skogsmulle…

  😉

  Nini Shhh…frugan vet inte att silvret jag putsar så här på pappaledigheten är putsat med hennes t-borste.

 3. men asså… jag tror du har missuppfattat hela grejen. Man kan inte våfflor i plättlagg. Det är som att föna håret innan man duschar, helt fel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *