Jag hatar hatar hatar hatar Word. Microsofts hela jävla organisation. Bill Gates från huvud till tå. Hela jävla San Fransisco som tillåter klonhuvuden som får sitta där och programmera skitprogrram som haverarer och ger en information:

Ett oväntat fel inträffade!

Ja det är väl själva den att det är oväntat. Och det är väl så satans självklart som det bara kan bli att det är fel. Och inte fan behöver man en akademisk utbildning för att fatta att det just har inträffat. Jag behöver inte detta i mitt fejs, mikrosekunden efter kraschen av ett episkt verk som skulle fått Krig och Fred att likna en dagbok.

Att skiten kraschar utan ett litet ”äh hum…” så att man har en suck att hinna spara skiten man sitter och skriver, kanske kötthuvudena inte kan göra något åt. Men måste de rubba in det. Blir världen lyckligare av denna information. Blir världen klokare? Blir världen en bättre plats att leva på?

Åh….fick jag bara tag på en enda av dessa ärthjärnor skulle jag få dem att fatta innebörden av:

”du vart utsatt för en oväntad attack”

…och kom nu inte och säg att du vet väl att du ska spara med jämna mellanrum…

12 Replies to “WORD – Waste Of Real Documents”

 1. Möjligen använder jag det på jobbet. Hemma har jag slutat använda word just av den anledningen. Men sant som du sagt, hela windows är ett oväntat fel.

 2. Jag fullkomligt älskar Word och Excel! Vet inte riktigt hur jag skulle överleva utan dem (ärligt alltså, jag är INTE ironisk)!

  Du vet väl för den delen att du skall spara med jämna mellanrum 🙂

 3. Ok excel gillar jag oxå, men Word! Word är fanimig ett helt osannolikt djävulskap till program!! I HATE I HATE I HATE!!!

  Vad gillar ni funktionen “Jag tänker ändra formateringen helt å hållet när du försöker byta rad från Georgia 10 punkter, till Times New Roman 18 punkter fetstil”?
  GNNNNNNNNNNH!!!

  Det allra värsta är att man måste trycka “ok” när man får upplysningen om det oväntade felet. Vaddå ok?!? Det är FAN inte ok!!

 4. Du vet väl att man måste spara med jämna mellanrum? 😉

  Nä, tacka vet jag OpenOffice. Tusen ggr bättre än allt som Pyttemjuk kommer på…

 5. jag vet att vi är enna riktiga horor när de t kommer till sånt här..

  Men seriöst, vill du ha en dator som inte dör av ATT DU ANVÄNDE DEN PRECIS SOM VANLIGT, strunta helt i Windows och kör ett stabilare OS.

  Själv kör jag Mac OS X och är hur nöjd som helst.

 6. Hmmm har du inte auto recovery på din version av office? funkar oftast riktigt bra för mig…

  måste hålla med om att Word är ett riktigt skit program, framförallt gällande formateringen.

  Att klanka på allt microsoft gör bara för att folk inte förstår hur man använder en dator och därför får fel på den hela tiden är lite Mac/Linux-taliban varning dock.

  Excel som tidigare har nämnts måste dock vara ett av de bästa program för produktivitet som världen skådat.

  Go pyttemjuk, och “gör om gör rätt” med word, excel funkar juh så jävla bra!

 7. steffe din gamla sanningssägare. Jag sluter upp i ledet likt en sällskapssjuk lärjunge. Du är Gud och Microsoft är satan. 😉 Vad sägs om lite mat och vin? 😉

 8. Skyll inte på det vackra San Francisco, dom flesta på Microsofts Office-team sitter nog i Redmond, WA.

  Word är långtifrån felfritt, men med auto-save och auto-recovery var det då länge sen jag förlorade någon text. Word funkar stabilt för mig, däremot kan man bli vansinnig på hur Word har sina egna ideer om hur min text ska formatteras.

 9. Hmm.. jag gillar word. Den enda gången någonting har försvunnit där var för några år sedan då min kära mor stängde ner datorn då jag var inloggad och hade program igång. D.v.s en halv dags arbete i word.. Poff! Men så får jag ju skylla mig själv lite grand eftersom jag inte hade sparat det.

  Duu, man ska spara med jämna mellanrum ;P

  Däremot mejl.. man ska aldrig skriva ett långt mejl i mejlkontot, utan i word. För i mejlkontot försvinner det ALLTID när man ska skicka iväg det. Så jag känner din ilska 🙂

 10. Du: man SKA spara med jämna mellanrum. Och du: man ska göra backup också, säger de. Och inte dricka sprit. Eller gå mot röd gubbe. Heller.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *