När man möter någon på gatan och är about to gå rakt in i varandra är det då svårt att langa upp blicken och medelst kroppspråk alternativt menande ögonkast klargöra för motparten att man tänker gå till vänster till exempel? Det är inte många muskler i ansiktet som behöver försättas i arbete. Hur svårt ska det vara?

Kom nu för fan inte och säg att vi håller till höger här i Sverige, för dessa krypdjur förstår inte höger eller vänster.

Det värsta är att man förlorar momentum i rörelsemönstret. Och jag som är en av dessa som lägger stor vikt vid snygg gång blir lika irriterad varenda jävla gång. Min gångstil påverkas av flera faktorer som var för sig inte betyder något men tillsammans med min attityd, hållning och skönt tillbakalutade avspända rörelser är en formidabel dans. Jag har fått höra inte en utan flera gånger “you got a sexy walk”. Och det finns en anledning. I got a sexy walk.

Om det då är en idiot som inte ser sig för utan kör principen “här går jag” och stirrar ned i backen av oro för att gravitaionen ska jävlas med en om man lyfter blicken en mikrosekund, sabbar det rätt mycket. Oftast är dessa indivder övervintrade mähän som inte kan se folk i ögonen. Om det nu är så, se då till för fan att gå på antingen folktomma gator eller på tidningsbudstider, inte när och där jag är ute och sexy walkar.

När jag ändå har ångan uppe, vad är det för fel på folk som bara stannar upp? Som om någon tryckte på pausknappen i deras liv. Med resultatet att mitt liv likt ett taskigt videoband börjar flimra och jag meddelst små moves och avancerad cirkelrörelse måste “tracka” mig tillbaka till skarpt snyggt läge?

Idioter!

8 Replies to “Se upp eller flytta på dig…”

 1. För att inte tala om dom narcissistiska spännisar som är så upptagna med att koncentrera sig på sin utstrålning och att kolla in om någon uppmärksammar deras sexiga gång, att dom inte uppfattar mitt tydliga kroppsspråk som klart kommunicerar: “hey, sexy boy, move over!”.

  Happy New Year!

 2. På tal om irriterande medmänniskor eller vad man ska kalla dom…i dett fall en idiot som stirrade på mig,satte sig mittemot mig på tåget o bara glodde….
  Började känna ett visst obehag och när jag då mötte hans blick så fortsatte han att se mig rakt i ögona-en normal människa viker undan blicken om man sitter o smygkikar av någon anledning.
  Dock inte denna kille.

  Började nå min gräns för vad jag pallar av utstirrning och böjde mig fram för att fråga om det var nåt han ville?
  -ehhh hmmm ingenting,fick jag till svar.
  Jo nåt är det eftersom du sitter o tittar på mig!
  -äh…ingenting..
  han såg något avväpnad ut tagen på sängen och började studera ev flugor i taket eller nåt.

  Vikken typ! :/
  Man stirrar inte på mig ostraffat hur som helst inte 😉
  …sååå fortsätt du med din sexy walk och låt dom flytta på sig! :D))

 3. Ja men jaaaa!! Det värsta är idioterna som tvärnitar mitt i gatan när man har jobbat upp momentum!!
  Jag kan zick-zacka förbi sengångare, side steppa även den långsammaste höger-vänster-tvekaren men dom som bara stannar!? WTF!?!?

 4. Dessutom, om man är stor (och stark?) så verkar vissa mentalt handikappade individer se det som en utmaning att försöka drämma in i ens axel så hårt som möjligt för att försöka knuffa en åt fanders.

  Nu är jag alltid beredd på sånt för jag har lessnat så tough shit för de som försöker men… hur kommer man ens på en sån tanke?

 5. jaa! jävlarna har ingen koll på hur Sverige fungerar.. Ska man vara med, så får man hålla tempot och hålla till höger. Det vet väl alla vid det här laget? Shit, det värsta är när de sedan ska blänga surt på en som att det vore jag som gjorde något fel? shall we take it to court?

 6. Får massa flashbacks! Det här har jag läst om förut. En kul diskussion som aldrig får riktigt fäste. Man får nog finna sig i att ständigt få kryssa runt sengångare och annat patrask. Hur skulle världen se ut om folk gick raka, militäriska led på höger sida? Fan, det skulle vara himmelriket.

  Nu tar jag en prilla, en öl och sjunker ner i min fåtölj igen.
  Ses imorrn Steff!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *