gott nytt år. hahaha!!!!

yohoooo 2007!

….vänta backa lastbilen. vad är det vi firar? några jävla siffror som förändras. idag 2006 imorgon 2007. krasst firar vi att vi alla unisont tar ett år framåt mot döden. vad är det att fira?

och hur gör man det. jo medelst skick av raketer och smällare för miljontals kronor. snacka om att pengarna går upp i rök. behöver jag säga att det finns folk som svälter i världen medan du bränner av en raket? mitt i smällkalla jävla vintern klockan 12 på natten ska man stå och spela uppslupen. att det är en skön situation.

vad är det för skönt med att stå i 200 minusgrader i för ändamålet oriktiga skor och en tunn flanellkostym och oroat se på något som om man har lite otur swischar förbi alla andra och träffar dig i ögat. det finns inte tillräckligt med bubblande vin i världen för att göra kontexten en smula trivsammare. även om hela stilla havet var ett enda bubblande kar av vin så skulle det inte göra situationen snyggare. fullare dock.

och vad är det för fel på all puckon som går omkring veckor innan årskiftet och smäller av smällare? jag skrattar högt varje gång jag läser om att någon idiot fick fingret bortsprängt. skyll dig själv. och våga inte kräva att mina skattepengar ska vårda dig. du hade väl ingen pistol riktad mot nacken när du fyrade av super-duper-mambo rocket explosion baaam raketen?

fuck gott nytt år på er alla!

17 Replies to “Gott nytt år…”

 1. Jag tycker det är fint med fyrverkerier, men skulle det inte räcka med ett stort som proffsen anordnar?

  Barnen som springer runt här och smäller lite hit och dit skrämmer dessutom slag på djuren.

  Gott nytt år på dig med!

 2. …håller med till fullo just därför jobbar jag nyåret,står på balkongen o ser på fyrverkeriet som andra smäller…sippar lite alkoholfri cider och njuter av att veta att jag inte kommer vara bakis dag:1 2007 😀

  GOTT SLUT O GOTT NYTT kära Stefan 🙂

 3. elin gott nyttis på dig med. det är ett gissel det där med att skrämma slag på djuren

  Garbo jag kommer oxå att vara obakis den dagen. ska stirra 2007 stint i ögonen och hålla utkik efter nya buggs

  ElLazaro ja det är skamligt att vi inte kan hooka upp någon dag så kidsen får leka av sig en smula.

  gott nytt och hälsa frugan 😉

  El_Pedro

  gott nytt år

  gott nytt år

  gott nytt år

  gott nytt år

  …fan du har rätt den suger ju mer man säger den…

 4. Jo, visst fan suger nyår, det är så jävla hypat. Kräks på det. Däremot älskar jag fyrverkerier, blir alldeles salig när jag ser det. Men amatörenas nyårsraketer suger, hatar ungjävlarna som smäller sina jävla tigerskott och allt vad det heter. Det är femte kvällen nu det smäller mellan husen och hunden ligger gömde under soffan och skakar av skräck. Gott nytt 2007, det ser jag fram emot!

 5. Jag håller till vis del med, men det skulle bli lite problematiskt om sjukvårdarna var tvungna att bedöma vilka som skjutit raketer på sig själva och vilka som blivit träffade av andras raketer för att avgöra vilka som ska få vård. Fan, det har ju hänt att andras raketer flugit som häxpipor runt öronen på en.

  Får väl dra till med “god fortsättning!” då, för att inte stöta mig med dig för användande av olämpliga artighetsfraser. 😉

 6. ja, fan ska man göra?!?!
  man har inte åldern inne.
  man får inte köpa cigg.
  man kommer inte in någonstans.
  så när man får några smällare från farsan, får man bara skit.
  hur var det där med leva livet!?!?!?
  kampen om… om vadå?!?!?!
  get real

 7. Ha ha ha, jag tycker att det är fint med en champagnefylla, smälla av lite testraketer (gärna några dagar innan)och skrika GOTT NYTT ÅR till kreti å pleti. Att vara bakis “dagen efter” är ju helt naturligt, det slipper alla som svälter.
  Nu skall jag ner å handla nya raketer för mina nyårsraketer tog slut igår…. B.Y.O.R.To The Party!

 8. El_Pedro ja …jag menar det då i alla fall 😉

  SixesAndSevens bildigt talat …bildligt 😉

  annan precis när proffsen gör det fattar man att det är på riktigt men när amatörerna skickar upp sina lallande prylar utan något som helst genomtänk så blir det bara en soppa…

  g nytt 2007

  Andreas sådärja du hajjar grejjen. Platten e på väg fick adress av Danne och skickar den efter helgen

  Cliff Hanger då tycker jag att om man fått en raket på sig av misstag får man skylla sig själv. Vad har man ute klockan 12 på natten att göra om man inte a) skjuter raketer b) befinner sig i en olämplig miljö där risken för rakteanfall är påtaglig…

  vavava?

  ;)))

  gott nytt på sig cliffis

  Anonymous usch…vad gammal jag känner mig…du har helt rätt. skjut rakter som fasen för när du kommer upp i min ålder kommer du att sitta på kammaren och åsikta som mig…

  😉

  BYO hehe…bara du ( I know you man) kan komma på sådana här tankar. Vet du att om jag sträcker mig ut på balkongen så ser jag hem till dig och jag ger mig fan på att du kommer att skjuta den fetaste rakteten i det grannskapet

  gott nytt och hälsa alla

 9. londongirl Schhåååål!!!
  familjen Sug hälsar de med 😉

  S-Man öh…god fortsättning blir det nu en månad efter dagen d liksom 🙂

  Kimmi ough på dig själv

  *tänder rökpipan*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *