Det som stör mig är att jag har varit utsatt för en komplott under alla dessa år. Man går gatan fram. I sin egen värld. Kanske nynnar man på “relax dont do it…if you wanna…“. Plötsligt knackar skönheten på rutan och man rycks in i den omedelbara omvaron. En puma glider framför en. Med en rumpa som talar till dig. Snygg. Tajt. Fast och vid god vigör. Så snygg så att jeansen nästan ber om ursäkt.

Hakan tappas, fokus tappas. Och ens vaga föreställning om vart man är på väg försvinner. Man blir en stalker och smyger efter denna rysarröv. Det är nästan magnetiskt. Damen med baken glider in i skobutiken och man följer efter. Låtsas kolla efter skor. Inte hon, hon ser ett par som hon ska testa. Och tar av sig sina pumps för att testa…

…och då ser man det…

från snygg till ful. I ett nafs. Det visar sig att det man på stående fot skulle kunnat utse till milleniets röv egentligen är fejk. Nej inga plastikoperationsfejk. Ingen springa i trampmaskinsfejk. Ingen snygg byxa fejk…nä då det är smutsigare än så. Det är högklackat fejk. Det är skorna som gör det. Höjden på klacken. Vinkeln på hålfoten är avgörande.

Alla rumpor ser tydligen snygga ut. För att inte tala om svansförningen som ingår i snygg walk med högklackat. Där har vi det.

…så när ni ser en snubbe trippa fram i ett par neonblå pums strl 46 så är det undertecknad. Paya speciellt attention till min rumpa. Den är skitsnygg och det är mina vader också det är dojjorna som gör det…

7 Replies to “Pumps”

  1. Damned!! Du har kommit på oss!

    Oh well… du kommer fortfarande gå på det tricket varenda gång du ser en högklacks-upplyft-rumpa så det är lugnt 🙂

  2. Nini jepp…men nu är det på lika villkor…när du ser min rumpa på stan och

    *mwwooaaaar”

    som fan…vet jag att du är lika lurad som oss. Its payback timw 😉

    SixesAndSevens 8 inch klackar på dem va?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *