….när man är den som måste skaka filen, och lyckas tappa den på golvet så att den träffar inte en mjukis utan en vass leksak och spricker upp, som får filen att stänka upp dels på dina tofflor och resten på mattan, och får höra din käresta gutturalt muttra ”bra jobbat lallare”, under tiden bränns de två sista skivorna bröd som finns i huset i brödrosten, och när du medelst mild skrapning försöker rädda de brända bitarna och ska kasta på smör finns det precis så mycket smör så att det räcker till en pyssling men inte till dina mackor, då du tänker att man kan rädda det med två ostskivor ser du till din fasa att osthyveln ligger i diskhon, fint indikerandes att de två sista skivorna ost ligger i din kärestas mage, “håhåjaja varför ska livet vara enkelt” tänker du och slår upp en kopp kaffe för det är det enda som kan rädda resten av morgonen och slår i mjölk som givetvis skär sig likt en förflugen ton från Eric Gadd, varpå du är tvungen att hälla ut skiten och diska muggen för det var den sista rena och när du häller upp den allra sista koppen kaffe misstar sig dina händer och du lyckas skaka ned 6 bitar suketter i kaffet som smälter med ett ” haha…det här blir nog sött!”…och klockan är bara 5.30…och du vet att hur du än gör kommer du att missa bussfan, och självklart regnar det och dina skor läcker likt Magnus Hedman, och på nästa buss får du givetvis ståplats bredvid en person som tycker att dusch är en lyxföreteelse, och idioten som skriver bloggen man vill ha till kaffet på jobbet vägrar förstå något som heter stycke, luft och punkt och avslutar texten genom att…

4 Replies to “Man vet att det är måndag…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *