Hallå hallå!

Nu vill vi på SugBloggen har svar på en fråga som vi diskuterat i skaparverkstaden i ett par kvällar och nätter. TråkTore, Lennart the Prao, Den hemlige bloggaren och undertecknad.

Spelar storleken ingen roll
Liten roll
Stor roll

TråkTore tycker att det är en tråkig diskussion. Lennart the Prao är mest generad. Den Hemlige bloggaren bryr sig inte medan jag vill ha klarhet.

Det är hur man använder den som räknas är en falang.

Ja är det det? Om man anammar den teorin så innebär det att hastighet tex är en faktor som plötsligt får betydelse. SnabbjuckarStene med den lilla är plötsligt att föredra framför Ultrarapid Uffe med den gigantiska.

Men hur kul är det att möta en sådan? Som hoppar på, hoppar in och drar iväg i 280 cm i sekunden. What about all svett som genereras? Och om det är en snubbe som inte har en toppkondition också så måste det vara än mer makaber situation. Du har en som flåsar ikapp med den ohemula hasigheten i de nedre regionerna och som svettas som en gris.

Klart det är storleken som räknas, falangen tycker annorlunda.

The bigger the better. Ja är det verkligen så? In kliver Uffe med ett monster i zeppelinarklass och kör på så att rummet somnar. Vem orkar med en sådan. Det går så långsamt så att…zzzzz

Så hur är det nu? The bigger the better eller…?

11 Replies to “Stor stark eller liten larvig…”

 1. Det går att diskutera väldigt länge i mååååånga timmar, för och nackdelar med allt.
  Kemi….allt handlar om kemi…om det nu är det jag tänker på ;D

 2. Men Stefan, jag trodde vi redan gått igenom det här?! Nej, bigger är inte better, för om den är för stor gör det bara ont juh! det förstår ju vem som helst. Men om den är superliten (nte varit med om det dock men hört från säkra källor) känns det ju inte alls… så ja, storleken spelar roll, jag går på den typsikt svenska linjen “lagom är bäst”. men det är klart att man måste kunna viss teknik också. och det är ju mycket som tillkommer bredvid, det är ju inte bara in ut… det är ju jävligt tråkigt, och tråkig i sängen vill man ju inte vara?

 3. Lite är helt värdelöst. Liten är inte kosher nånstans. Funkar inte, räcker inte till, är inte önskvärt.

  Men stor är inte heller ok. Jag vill inte behöva svälja ner mina halsmandlar mellan varje stöt.

  Det ultimata är liiite längre än lagom, med en välslipad teknik och bra gehör. Då blir det GRRRYMT!

 4. Jag tror även att det har att göra med i var i världen man befinner sig och kvinnans etniska bakgrund. De är byggda lite annorlunda i olika delar av världen.

  Nini > Kommentaren om dina “mandlar” var i klass att tilldelas ett Nobelpris, skrattade så jag tjöt.

 5. Nåväl, jag får väl göra mitt klassiska inlägg efter erfarenheterna jag har. RAK är bäst! Sen efter det konstaterar jag att vinkel och teknik är viktigast. Storleken har inte spelat den betydande rollen hittills, grabbarna har väl legat på lite olika nivåer. Sammanfattning: En rak en, i en fin vinkel med bra teknik och en smutta kemi, så är man “out cold” i en timme efter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *