…göra teve på kanal 8?

Jag råkade halka förbi kanal åtta då Studio Virtanen våldtog min teve och min kväll. Jag sögs in i skiten likt en hypnotiserad stackars liten kanin. Mina händer försökte sträcka sig efter fjärrkontrollen men det var dömt att misslyckas.

Allvarligt! Vad är det för fel på snubben? Vad är det för fel på producenten. Vad är det för fel på folket som kollar på detta. Vad det var för fel på mig vet jag. Jag blev paralyserad över att något så dåligt som inte ens platsar på lokalteve får vara med. Killen kan inte prata, kan inte intervjua och är överlag bara fel för mediet som vi känner på teve.

Han satt med en pekpinne, drog in två avvarter och försökte spela kristian luuk light ( fast med ett par mer kalorier än bengeten luuk som är en historia för sig). Han tittar in fel kamera hela tiden. Snackar med folk i kulisserna och mitt i en intervju med de så kallade gästerna får han för sig att han ska intervjua ett band. Sen vänder han sig om till en snubbe i ful mössa som spelar kock och börjar snacka med honom. För att åter snacka med förlorarna i soffan. Och sedan langar han in en prilla i käften ( fan jag som snusare blir förolämpad och funderar allvarligt på att sluta nu). Hela grejjen med snusandet befläckades när jag fick se idioten sitta och smaska det kokta riset till ackopanjemang av ett taffligt rockband med en prilla i käften!

Är detta nyskapande teve?
Är detta genialt?
Är jag dum i huvvet som inte fattar grejjen?

Jag får Waynes World känsla fast i svennefierad form. Dvs totalt utan humor, lite jävlar annamma eller distans. Lite som Hajk. Lite som Vilse i pannkakan. Lite som Aschberg…fast så jävla mycket sämre.

…och något som är så patetiskt så att det blir charmigt, på gränsen till exotiskt är när Virtanen tittar in i rätt kamera för en gångs skull och säger “Svenska folket var beredda med papper och penna så får ni receptet till det vi ska äta senare i programmet…

Svenska folket?

Tror han på fullt allvar att “svenska folket” tittar på skiten?

Andra bloggar om: , ,

7 Replies to “Får vem som helst…”

  1. Virtanen… denna skapelse av ofruktsamma föräldrar.. jag sågar honom fram och bak, Virtanen… personen som bara är… Virtanen… rubbar mina cirklar.

  2. Tv8 är ju som de här konstiga lokalkanalerna man får in ibland, där vilken jävla hembyggdsförening som helst kan göra små program i stil med 1:an-på-medialinjen, fast med Bert Karlsson och större reklamintäkter….

  3. Har inte sett Studio Virtanen då jag är så lyckligt lottad att jag inte har TV8, men din beskrivning av programmet stämmer mycket väl med de förutfattade meningar jag har om det. Känns skönt att få sina fördomar bekräftade.:-)

  4. Finns bara ett skönt program på TV8… eller fanns rättare sagt. Det var Dragons Den (eller nåt liknande) där entreprenörer får chansen att visa sin affärsidé för rika investerare som sitter med en rejäl hög cash och sedan såga dessa entreprenörer a´la Idol.

  5. Har haft TV8 ett tag men det fanns inge utrymme för den kanalen i min hjärna.
    Men Virtanens program påminner om den svunna ZTV-tiden då sllt var smått busigt på den kanalen.

    Inte att jag menar Virtanen vara busig men lågbudget är rätt så schysst ibland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *