till varför finnarna är rätt ledande på många områden. Lite snack och mycket gjort liksom.

I spanien förra veckan hittade jag inte ett enda internetfik. Och när jag till slut hittade ett hotel med trådlös nät så kunde “man inte koppla in sig annat än från rummet” och när jag sa att det är trådlöst, att själva meningen med trådlöst är var somhelst när som helst så tittade de på mig som om det var jag som var dum i huvdet. Sen så tog de en siesta fram till 17.00.

Servicenada

Idag klev jag in på första bästa fik i Helsinki och såg att de hade datorer. Jag frågade vad det kostade surfa med dem och deras svar var “gratis så länge du köper något” . Jag köpte en kopp kaffe 20 kr, och kopplade upp mig med min egen laptop utan problem. Och inte en enda sur blick. Att min kaffekopp sedan 2 timmar är tom spelar ingen roll.

Serviceanda!

…och bägge länderna är med i EU?

*senaste nytt*

Hela jävla stan är ju för fan trådlös. Gratis! Snacka om att man slipper jiddra med tex…BBB, Telia och så vidare…och i Stockholm? Ja vi har ju en spot vid stureplan….

lallare

7 Replies to “Det finns en anledning…”

 1. i spanien e allt mañana mañana och siesta.
  man åker till spanien för att naturen,stränderna, biran och allt annat som e intressant., olé
  och inte som finland att allt e ointressant där av kafer med internet uppkoppling osocial j…ar.

  hadet

 2. i spanien e allt mañana mañana och siesta.
  man åker till spanien för att naturen,stränderna, biran och allt annat som e intressant., olé
  och inte som finland att allt e ointressant där av kafer med internet uppkoppling osocial j…ar.

  hadet

 3. Tror inte mycket funkar alls i Spanien, därav att landet är så skönt för en stressad svensk själ.

  jag försöker införa denna attityd på jobbet med blandat resultat.

  Mañana is the shit

 4. El_Pedro i princip är jag för “manjana”. livet tas bättre med en sådan inställning…men när hela skiten genomsyras av sådant blir man ännu mer stressad och förbannad och då funkar inte ens manana som mantra.

 5. Jag tycker att det är intressant att just finnarna är så bra på kommunikationer inom teknikens område. De är ju inte kända för att vara så kommunikativa IRL. Men det ena är kanske rentav en förutsättning för det andra?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *