30 % mindre fett vrålar chipspåsen åt mig. Panikartat vänder jag mig om och blir attackerad av General portion Light. Jag vrider mig på nytt för att krokbenas av Cola Light 1 kalori. Hur vet de att det bara finns en kalori och att inte några extra slank med? Vadå sitter det en anställd och räknar kalorierna? Vem fan räknar kalorier? Och vad säger man till Coca Cola den dagen man hittar 2 kalorier i Lighten.

– Coca cola det är Carola!
– Hörru jag hittade 2 kalorier i lighten!
– Ett ögonblick så kopplar jag dig till gnäll o skäll!
– Ok!

*Fur elise spelas med ett ostämt piano, medan man väntar. Tänder gnisslas*

– Mattias här
– Mors, jag hittade två kalorier i lighten
– Det kan inte stämma
– Jo men jag har flaskan här
– Oöppnad?
– Det är väl klart att den inte är oöppnad. Hur fan skulle jag annars komma åt den extra kalorien?
– Ja…eller så har du petat i den själv
– Va?
– Ja hur ska vi veta att du inte lag in den själv
– Men va fan…
– Precis moment 22. In your face. Mohihi, liksom!

*klick*

Det rimmar illa när butikshyllan gastar köp 3, betala för 2 för vanliga chips. Men så fort fetthalten minskas kostar påsen 30 procent mer. Snus utan nikotin lurpassar på mig i gång 4. Vem fan kom på den idén? Light majonäs – va fan är inte det en tautologi?

Det är inte bra för samhället att folk blir feta, kostar skitmycket och bla bla bla…

Det ligger nog till på det viset att politikerna är rädda för att de inte ska få plats på radiumhemmet, när det blir deras tur. Jag säger fuck it. Ät på. Jobba på bilringarna. Ju mer du flämtar desto bättre. The bigger the better.

Låt oss kosta. Om man ville vara lustig skulle man kunna säga far åt helskott jävla hälsokost. Vad är det för en livstil? Knapra på magra jävla morötter. Springa i ett elljusspår. Sitta på en korkad maskin och dra reglar hit och dit. Tungt är det också. Och svettigt. För att vadå? Se snygg ut i likkistan? Vem ska man styra upp då? Och om man lyckas hamna i himlen…roliga brudar att flexa tricepsarna och den rutmagade kistan åt.

– Shure mannen, många pipp det lär bjudas på i himlen!

Och hamnar man i helvetet vet jag av en initerad källa att de starka vältränade är de som sköter underhållet. Blir kollangare no 1. Heja i all jävla evighet…

…usch…nu blev jag upprörd igen. Dags för en kexchoklad med tillhörande kaffe med 8 bitar socker i…

*smaskar* och *slurpar*

5 Replies to “Fett är fett”

 1. Hmm… tro inte på allt ni läser. Ni skulle bara se honom med en morot i ena näven och en morotsjuice i den andra. Varje dag. Så det så!

 2. Jag är nyfiken på vem den s.k. initierade källan är (?).

  Det finns inte bara light-majonnäs. Det finns även fettfri majonnäs, hur konstigt det än låter. Det blir ju en helt annan produkt om man byter ut 80 % av innehållet.

 3. smultronpaj kexchoklad is tha bomb!

  mackan tack som fan 😉

  fruganöh…äh..åh..fan! jag trodde inte att du hade den här adressen.

  Cliff Hanger spöket – kommer i en post i en blogg nära dig inom kort;)

  jag håller med fettfri majo…det är som kex och chocklad fri kexchoklad.Bara en massa bindeämnen…och hur nyttigt är det?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *