…på bilen framför dig för att han gör någe som stör dig.

speciellt inte om han har en förkärlek för att gå ur sin bil och knacka på din ruta iklädd hells angels väst och en blick som skulle få vilket lik som helst att slå undan blicken…

12 Replies to “Tuta aldrig precis innan broöppning…”

 1. OOOPS! Tappen* där jag är stammis är även den tapp där HA är stammisar. Av någon anledning ger alla, inklusive jag själv, dem förtur om man är där samtidigt. Som någon slags outtalad tapplag…
  Allt för att inte stöta sig!

  * Tapp=mack i GBG

 2. Heheh..
  Sådär brukar ju JAG göra.
  190 cm skallig tjockis med tatueringar som vecklar ut sig ur en saab och knackar på den tutande bilens fönsterruta. Därefter frågar jag om dom ville något speciellt eller om dom fått fel på signalhornet. Stefan, om du bara visste vad många bilar med defekta signalhorn det finns i Stockholm 🙂

 3. //Norman Fibbler hahaha…eller som min svärmorfar sade en gång när hans bil dog och en idiot hängde på tutan bakom honom : “om vi byter plats kan jag sitta i din bil och tuta så fixar du min bil…ok? “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *