Jag har tänkt mycket och länge på hur jag ska såga suget hellström. Vad det är som stör mig. Jag ville identifiera alla buggs innan man lägger ut en såglista på honom…men det visar sig att det går inte att definiera dem. Allt han gör, allt han har på sig allt han manifisterar är bara skit. Då känns det som om det är för mycket jobb att lägga ned någon form av konstruktiv kritik på det. Det är inte värt det helt enkelt.

När alla i polen simmar bröstsim är jag övertygad om att den jävlen simmar ryggsim bara för att liksom…

Och hur mycket vill skansentönten lundin suga av honom egentligen…?

5 Replies to “Sorg för Göteborg…”

  1. Inte värt att skriva för mycket om denna allsångssvulst på det Svenska samhället. Sällan har vi skådat en mer misslyckad uppenbarelse i Göteborg och det bästa som händer här i staden är när han är borta.

  2. Fransk Manikyr ibland finns det inga ord bara…det är inte ofta som min hjärna stapplar omkring men när det gäller hellström….blankt bara..

    Mickey X haha…men när han är borta är han någon annanstans och svulstar…

  3. Och jag håller inte med. Tyckte först att han inte kunde sjunga. Och det kan han ju inte. Men han gör det med inlevelse och då gör det inget.

    Vad lätt det är att ryckas med i att kasta skit på någon, framförallt på bloggar.

  4. Bullshit Bulletin det ju det som är så skönt med åsiktsfrihet och att smaken är som baken…vi alla olika men ändå lika, fast de flesta av oss är rätt lika när det gäller suget hellström…jag vet inte men jag tänker på eilert pilarm och det värsta är att det är eilert som torskar på jämnförelsen;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *