Sugbloggen ® har på uppdrag av det allmäna läget bett företaget Polhost att göra en undersökning om Sugbloggens läsare finner huruvida Steffo har fått storhetsvansinne och skriver för långa texter. Det finns två falanger inom Sugbloggen.

Den ena falangen anser “Fuck publiken. Det är din blogg och du gör som du fan vill”. I folkmun kallat “egot”. Inte så värst finkänslig, men va fan vi har alla våra sidor.
Falang numero 2 är av åsikten att “hey alla har inte all tid i världen att spendera sina sköna softa minuter här…det finns andra bloggar, google att hänga på etc”. I folkmun kallad “ödmjukisen”.

Så..gör er hörda. Såga eller sug av …kom ihåg imorgon kan det vara alldeles för sent. För då kanske jag startar en poesiaftonblogg – där vi kommer att ha tända kandelabrar och rökelse.

Är posterna för långa
Come on grabben, inga problem skriv tills du blöder
Mja…en smula långa kanske
Vem fan bryr sig
Free polls from Pollhost.com

13 Replies to “Kundundersökning”

 1. Gör som jag, skit i läsarna.

  Du skriver ju mest för din egna skull ändå även om jag inser att det kan var lite kul med någon läsare, ibland, för att hålla ångan uppe.

  Fler långa bloggar!

 2. Jag är mycket tacksam till att du skriver som du skriver. För det är fantastiskt bra, perfekt frukostfika läsning:)

  Men det är din blogg och du bestämmer.

  Smicker suger, jag vet men kunde inte låta bli…

 3. För fan Stefan, skit i det, skriv hur du vill. Om några muppar slutar läsa bara för att du gör några briljanta utsvävningar, let’em! Du får andra fans som gillar det du skriver. Låt dem läsa bloggar med inlägg i stilen:

  “Idag köpte jag kaffe, fan vad det suger”

  MVH Skogan-Bogan

 4. Du får skriva hur långa grejer som helst, tycker jag. Däremot är det rätt mycket rosa i din “bloggdesign”. Ser lite smågayigt ut… ;D

 5. shit…nu kanske man tror att jag har gått och blivit värsta primadonnan…men så ere icke. nätkruxet är att folk har så satans bråttom (jag själv är lite så…mer än fyra meningar och jag börjar leta efter musknappen) men om innehållet är intressant så…

  El_Pedro hahaha…korta puckar på bengt liksom 😉

  Mickey X tack som fan. men för långa poster gör att jag börjar gäspa halvägs. kruxet är att jag inte vill bli hemmablind. eftersom jag gillar det jag såsar ihop tycker jag att postlängder av tegelstenskaraktär är helt i sin ordning…men tycker andra det…?

  sjöberg fan, orkar du kicka igång datorn på morgonen redan? shhiiit. med mitt taskiga m-humor skulle den åka ut kvickare än snabbkaffepulvret hinner lösa upp sig i vattnet 😉

  frollen fan va soft ordverf du fick…

  Skogan men jag vill skriva “idag slog jag mig i stortån och nageln höll på att spricka men som tur var gjorde den inte det…;)

  hehe…så mycket enklare liksom. Tack för dina ord.

  Lunatrixx jag kände på mig att jag kunde räkna med dig ;))

  smultronpaj trust me den dag jag slutar skriva rostar min hjärna ihop

  Anonymous fan du måste sitta på en pece. på mac är det starka manliga färger. Rosa?…nähä du bara jägargrönt över hela bloggen ;))

  allvarligt jag har inte ens noterat att de var rosa…men jag ska flytta på bloggen och använda mig av annat verktyg framöver och då ska designen ses över. Nu är det bloggers mall som jag mixtrat lite med, men inte brytt mig om färgerna

 6. Jag tycker att du för det mesta är grym. 🙂 Men ibland händer det att jag blir lite trött av att se all text och inte orkar ta mig an de långa inläggen. Jag har i o f s lite allmänt taskig karaktär och har dåligt med tålamod rätt ofta, så jag är kanske ingen god ambassadör för bloggläsare i allmänhet.

 7. stefan: Gör som jag. Skit i att läsa dina egna långa inlägg och låt oss andra göra det istället. Jag läser aldrig mina inlägg eftersom jag skulle somna halvvägs. Det blir liksom att läsa samma bok två gånger på raken…

  uwbqfhlx senare postades detta.

 8. Stefan: Långa bollar på Bengt ska det ju vara…

  Bästa messerschmidthälsningar…ha det gott i sommar…

  Som alltid ska man skriva för det man brinner på det sättet man brinner…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *