Ja här går jag igen. Men fan varför ska alltid barnvagnsmorsor köra i bredd för? Sätt upp ett par backspeglar på skiten så ni ser folk som kommer bakom er…

– Ursäkta mig! Kan jag få passera. Tack!

Fan nu e de brått! Undrar om jag hinner med bussen som står inne. Ska jag kuta? Eller. Så jävla pinsamt att komma precis så nära så att man missar den. Och inte kan man låtsas att man skiter idet. Och stå där o svettas i tio minuter till nästa buss. Äh! Skiter i det. Missar jag den så missar jag den. Men…jag kan hinna. Äh släpp det! Det går fler bussar. Gör det? Tänk om det idag är just “det går inga mer bussar dagen“. Lite genomskinligt skulle bossen tycka.

– Jo jag lovar inte en buss!
– Jasååå…?
– Ja men inte skulle jag hitta på en sådan historia!
– Nä hä då!
– Men..
– Om det inte var något mer så har du lite att stå i.

Hm. Nä men ser man på? Jag hann ju. Shit…vänta! Har jag tjugo spänn? Phu! Tänk om jag hade kutat o inte haft det. Sååå jävla pinsamt att behöva backa av då. Jaja!

– Roslagstull tack!

Varför säger jag vart jag ska? Inte fan bryr han sig. Fuck min favvoplats är upptagen. Var ska jag sitta då? Bredvid den snygga tjejen eller den ymnigt svettiga gubben? Oh…vilket svårt val. Not! Snygg tjej here I come. Undrar om jag svepte på för mycket av CK:n? Vill ju inte stinka nattklubb liksom.

– Ursäkta e de ledigt här? Tack!

Men hur svårt är det att säga något. Snygg e du men inte i huvet. Åh…blev det jobbigt att placera Vutton väskan i knät. Jävla tattare! Om du bara visste vem jag är. Men du e säkert flata. Fuck you då.

Oh! Shit. Den cyklisten hade flax. Jag fattar inte att man cyklar utan hjälm i stan. Å andra sidan hade hjälmen knapptast hjälpt om bussen inte girat undan.

*diggili-diggi-lej*

Åh.nej…ska det vara en sån dag? Hatar den där jävla melodin. Och att den alltid poppar upp vid Slussen. Finns inte en ipod som kan blåsa ut den ur huvudet. Nästa gång jag ser någon av Herreys ska jag fan i mig skalla dem. Alla. I bokstavordning. Get even med the source…haha det skulle vara något för media.

*ring*
*ring*

Men så svara då. Och vad e det för en jävla ohemul signal. Shit vad jag gillar ohemul. Sitter klockrent. Undrar bara vad det betyder. Men hur svårt är det att svara. Pucko! Ska den höras till Kina också. Och varför tittar du på din mobil. Du borde väl veta vilken signal du har. Och att ljudet kommer 8 meter bortifrån.

*ring*

HALLÅ!

Oh nej en jävla hög-talare. Ska han vråla sådär hela jävla vägen. Fan man skulle ha en störningsändare. Bara zapp! Bort med mottagningen. Men då skulle han väl tala med ännu större bokstäver. Högt och boldade. Kanske till o med kursiv. Ja… lilla gubben, tror du att volymen och den fula jävla slipsen gör dig viktig. Varför sitter du då på en sl-buss?

Fan nu ska jag strax av. Ska jag plinga? Eller? Så jävla pinsamt om någon trycker på knappen precis när jag ska. Hur mörkar man sånt? Men för fan ska ingen plinga! Fuck. Då får jag göra det då.

*pling*

Shiiiit. Hon var givetvis tvungen att göra det milisekunden innan mig. Dra in armen coolt Steffe. Låtsas kolla på klockan. Så ja. Snyggt. Undrar om någon märkte något. Men vad e det för en jävla lokal skur! Jag som inte hunnit impregnera min mockajacka. Och vad är grejen med att mocka inte tål vatten? Vafan det är väl en ko. Eller? Tror fan att det är en konspiration för att få oss att köpa impregneringsvätska bara.

– Steffe. Go morgon!
– Hej, jag såg dig inte!
– Du verkade försjunken i tankar. Är det mycket nu?
– Nae bara det gamla vanliga. Du vet!
– Fick du med dig matlåda, till personalpicknicken?
– Fuck oxå. Jag visste att det var något.

…och dagen har knappt börjat…

18 Replies to “Flyktiga tankar…”

 1. anledningen till att jag går i bredd om jag nu går tillsammans med en fellow morsa på stan är att jag vet hur mycket det retar folk. jag blir själv tokig på barnvagnsknuffande föräldrar så när jag har min son i vagnen så ser jag till att försöka reta upp så många som möjligt. det blir så när man inte har någon vettig hobby, antar jag.

 2. Hahahaa… sådana perfekta dagar bara ÄLSKAR jag!*ler*

  Varför är det pinsamt att inte hinna plinga först?? Varför mörka??
  *nyfis*

  Uppfinn gärna en mobil-zappare!

 3. Det bästa med att sitta längst bak i bussen är att ingen upptäcker det när man missar att plinga sin hållplats.

 4. Bra dag babe.
  Apropå plinga: de fåtal gånger jag sätter mig på en buss är det lite av en sport för mig att se till att plinga före när jag ser att nån sträcker sig mot snöret/knappen. Sen ler jag i mjugg.

 5. Vissa dagar kan man bara stryka ur almanckan efteråt. Inte kännas vid dem. Och det är väl klart som ….att man sitter längst bak!!! Bäst ur många synpunkter.

 6. Det är svårt det där med platser på bussen. Man får försöka avväga vilka som kommer kliva på den senare, längst bak sätter ju sig alltid alla gangsterwannabeungar som ska reta livet ur en, och längre ifram sitter alltid ungarna som härjar och jävlas. Tacka vet jag mp3spelare.

 7. Men hur stor chans är det att bussen bara dundrar förbi en hållplats i city? Nån ska väl alltid på. Eller?
  Spårvagnarna i gbg stannar överallt alltid. Brukar tänka illa om folk som plingar för att dom ska av t.ex. på centralen. “Nä, den stannar nog inte här.. plinga två gånger för säkerhets skull… tönt!”

 8. Skrattar o ler precis som var gång jag läser…=)

  Preeeecis så där är det när man ska plinga på bussen,jag hatar att behöva plinga! 😉

 9. Antira vänta bara tills jag ska pappalediga till hösten…jag ska gå i bredd med mig själv…mohahaha

  MissPezzimizt jag vet inte varför det är pinsamt. det har väl med tävlingsinstinkten att göra. vill aldrig komma tvåa liksom…

  Japaneseviking håller med, därför är min plats alltid längst bak.

  frollen hahaha…shit det måste jag börja göra…bli värsta pingtjuvven. sabba någon annans dag…;)

  Ida Thunberg det är på bussen jag skapar mina poster. sitta längst bak, kicka igång ipoden och bara flyta på med mobilen och skriva för kung o fosterland. vad är det man säger..fånga dagen? i mitt fall fånga tankarna;)

  londongirl du menar att jag skulle satt mig i knät på puckot som snott min plats. helt iskallt mumlat ngt om “min plats serru” 😉

  Mosstrollet visst kan det störa en totalt. Och i förvirringen hamnar man på någon helt galen plats. Antingen i solen utan fläkt eller bredvid någon som sitter och andas högt eller så…

  ullis på med en hård keps, skjut fram hakan, på med solbrillor och sätt dig längst bak. Inte en käft som kommer att mucka med dig då.;)

  SixesAndSevens tro mig, många gånger har jag stått och sett en buss svisha förbi som om den hade betalt för det. Och själv står man där…wtf?

  Garbo tackar;). Och då har vi sådana som frollen som sitter och bara väntar på att försura våra liv …hahahaha

  Lunatrixx tackar som fasen. To your service 😉

  Garbo bloggis…? jag fattar inte. Detsamma ha en soft helg.

 10. jag brukar inte kommentera anonymer…men detta var i särklass bland det mest korkade jag fått som kommentar.

  1. lär dig läsa svenska
  2. andas en stund och försök förstå innehållet (krävs ingen Einsten för det men om inte annat intellekt snäppet över en amöbas), för maken till misstolkninge av en text får man leta länge efter…
  3. slå upp ordet humor och när du ändå håller på ironi, skoj och nonsens
  4. allt i livet ska inte tolkas bokstavlig
  5. när du…

  …äh jag orkar inte med sådant här.
  Det finns en miljon andra bloggar. Det här är min blogg och jag skriver va fan jag vill. Passar det inte så…

  *axelryckning*

  idiot? well it takes one to know one

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *