En endaste gång skulle jag vilja få “steffe är kung” som ordverifikation. Bara en enda jävla gång!
Hörru blogger! Hör du det?!!

Men nä hä då… jag har fått:
1. apako
2. puckoman
3. snebena

och en massa andra ohemula ordföljder. Vad är det för fel på den statistiska sannolikheten? Varör jävlas den bara med mig? Hur stor är sannolikheten att den ska jävlas VARENDA gång?

Nä…rättning i ledet behövs…vi skulle behöva dra ut programmerarna från sina hålor. Utsätta dem för solen, hälla i dem utspädd joltcola, ändra plats på deras tangenter, säga att bits är ute, bita dem i vaden och att java är något man dricker inte något man pratar. Jävla såpskallar.

En annan sak… vad är det med bloggar där man måste vara en ypperligt begåvad matematiker som folk på Chalmers “åhhaar….kolla det är han”, för att skriva en replik som består av en smiley. Fan jag hatade matte när det begav sig, ska jag nu behöva genomlida högstadiets nervpressande “oförberedda diagnostiska” tester flashbacks? Bara ordet får mig att vilja konvexa mig själv bort från denna tillvaro. Så jävla DDR. Fast light, östtyskarna visste hur man gjorde.

…och nu vill inte jag att en trött programmerae ska tänka…shit då vänder vi på det och ger dig svaret istället, dvs “Är 47 summan av 17+38”.

DET ÄR SAMMA SKIT!

Jag vill fortfarande att ordverifikationen ska ge mig någe skönt. Hur svårt ska det vara? Shit de har ju koll på mig när jag loggar in för att lämna en kommentar, svårt att få den gamla dammiga databasen att säga
– shit det är steffe…hörru langa upp “steffe är kung
– ja men det är ett ä där
– spelar roll skicka upp “steffe is king” då…vad är problemet?
– ah..fan va smart!
– eller hur, men snabba dig på…ser att han börjar bita sig i knogen
– ok…here vi go

…är det någon där ute (korkat utryck btw) som fått någe smutt att verfa med?

7 Replies to “Ynezq, lqkxmpva eller vijanga…”

  1. sofia ahh en soulsister du fattar vad jag menar…

    det riktigt ohemula i blogger nuförtiden är att WF nu också finns inne i bloggen när man skapar poster…typ ett litet internt fuck you liksom

  2. Ja man kan ju tycka att bloggers programmerare kunde bjuda på lite sånt emellanåt. Men dom tycker väl precis som många andra om att utnytja sin makt så att du inte får ha lite roligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *