Jag blir galen.

Varenda gång man hängt i tvättstugan en fredagskväll och chillat med via,sköljmedel och kragrandsbortagningsmedel. Softat med centrifug, torkskåp och mangel. Toppat det med realtidsstrykning av skjortorna så slår det aldrig fel att man står där med en överbliven jävla strumpa!

Varför kan de aldrig försvinna i par? När strumpa 1 lämnar existensen varför kan inte broderstrumpan följa den hack i häl? Vafan de kommer ju i par – hur svårt ska det vara att dunsta tillsammans?

Och varför är det bara den hela sockan som drar. Varför är jag kvar med trasiga hälsockor? Eller de som är spräckta vid tårna? Inte nog med att de som är kvar är omaka de är också begåvade med inbyggd aircondition… well fuck you to liksom.

Och vad är grejen med att spädbarn ska ha olika mönster och gubbar på sina strumpor. Jag säger bara one size, one color. Som det är nu har vi förutom mina ojämna antal, frugans alla jävla modeller OCH lillemans bamse, musse pigg och raketstrumpor.

Det enda man kan glädjas åt är att i strumpornas förlorade land verkar alla vara välkomna. Strumpor, sockor, nylonisar, sexiga nätvarianter på temat. Men inte en enda trasig socka släpps in.

De enda som inte verkar vilja vidga sinavyer är mina sockiplast. Nä hä då… de biter sig fast i hushållet som om det var de som betalade hyran…

Jag har nog med mina egna försvinnanden.

8 Replies to “Strumpläst lost”

 1. Tips 1 & 2: Para ihop strumporna innan du går ned till tvättstugan om det ändå försvinner en strumpa så ligger den säkerligen i centrifugen, kolla då i den yttre kammaren utanför själva centrifug-cylindern! Tips 3: Köp en egen tvättmaskin på SIBA då slipper du tappa bort strumporna

 2. Jag tror jag måste vara den ända människan i världen som aldrig har tappat bort en stumpa. Jag har slängt en massa, men aldrig tappat bort. Hur tragiskt är inte det?

 3. Jomenvisst el_pedro man hamnar i en gigantisk hög med urtvättade vänster sockor 😉

  Socks heaven eller sucks heaven

 4. sturay Tips 3 makes no sense…det kan ju inte vara avhängigt på huruvida tvättmaskinen är i min ägo or not?

  danne jag slänger hellre än bara förlorar socks – om inte annat för att det är jag som beslutar istället för att vara offer här 😉

  Ida Thunberg eller hur. Man tackar 😉

  el_pedro förmodligen och kanske behöver man strumpor i himlen och kanske är de alla där…werid mening men jag tror du hajjar

  Anonymous 😉 …eller sockor som suger

 5. i strumphimlen är alla ensamma. o det är rätt åt dom.

  bra ställe detta, jag skall komma tillbaka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *